Aquesta setmana volem destacar el següents partits del nostre futbol base:

Cadet A

Aquest diumenge a les 12:00 hores el nostre Cadet A jugarà al Nou Municipal de Santa Coloma davant el RCD Espanyol B. Serà un partit molt atractiu ja que la Grama, actualment setena, s’enfrontarà al líder de la taula.

Infantil A

El nostre Infantil A visitarà el Municipal de la Vall d’Hebron per enfrontar-se al Escola de Futbol Premier Barcelona A. El partit es disputarà aquest diumenge a les 11:00 hores. Gran partit entre els colomencs, actualment sisens, i els de la ciutat condal, ara mateix setens.

Juvenil B

Aquest dissabte el nois del Juvenil B visitaràn al Martinenc F.C. «B» a les 18:00 hores. El partit es jugarà al estadi CEM Guinardó. Volem repetir la gran victòria de l’últim partit fora contra el Torrassa per 2-3.

Infantil C

El diumenge a les 9:45 hores l’Infantil C jugarà a casa, al Nou Municipal de Santa Coloma, davant el Young Talent Badalona Sud A. Hem de seguir sumant de tres en tres després de guanyar el passat cap de setmana al Arrabal per 2-3.

Cadet C

Aquest dissabte a les 13:00 hores els colomencs reben a la Unificación Llefià C.F. «B» al Nou Municipal de Santa Coloma. S’ha de demostrar que volem seguir lluitant pels nostres objectius després de la derrota al camp del Santa Eulàlia. Volem seguir pujant posicions i per això hem de guanyar al nostre rival, actualment quart. Nosaltres ens trobem a la novena posició.

Aleví A

Diumenge a les 15:30 hores visitarem a la Fundació Unió Esportiva Cornellà D, un rival molt dur i contra el qual haurem de suar de valent. L’estadi que acollirà aquest apassionant match serà el Municipal de Cornellà de Llobregat.

Aleví C

Juguem fora de casa contra un gran rival com ho és la Montañesa C.F. «B», al Municipal de Nou Barris. El partit, que es jugarà dissabte a les 9:45 hores, ens enfrontarà davant un rival al que li volem treure tres punts importantíssims.

Benjamí B

El Nou Municipal de Santa Coloma acollirà aquest dissabte a les 9:00 hores el duel entre el Benjamí B i la Escola Angel Pedraza B. Els nostres volen seguir amb la bona dinàmica en la que es troben contra un rival del que no ens podem fiar.

Benjamí E

Els nostres nois rebràn a casa, és a dir, al Nou Municipal de Santa Coloma, al Lloreda C.F. «C» el diumenge 9 a les 14:15 hores. Els nostres, actualment líders, jugaràn contra els dotzens però no ens hem de refiar i menys en una divisió com aquesta.

Prebenjamí A

Dissabte a les 12:00 hores juguem contra el Alzamora C.F. «A», al Municipal de Les Oliveres. Important aconseguir la victòria contra un rival que es troba davant nostre, novè. Nosaltres estem ara mateix a la tretzena posició.

També hem de seguir amb atenció a l’Escola, que sempre ho dóna tot i representa realment els valors de la Fundació Esportiva Grama. L’escoleta juga dissabte a les 11:30 hores a Can Zam contra l’Arrabal-Calaf, partit de lliga Cadeca.

Previas Jornada 8/9 de Mayo

Esta semana queremos destacar los siguientes partidos de nuestro fútbol base:

Cadete A

Este domingo a las 12:00 horas nuestro Cadete A jugará en el Nou Municipal de Santa Coloma ante el RCD Espanyol B. Será un partido muy atractivo puesto que la Grama, actualmente séptima, se enfrentará al líder de la tabla.

Infantil A

Nuestro Infantil A visitará el Municipal de la Vall de Hebron para enfrentarse a la Escuela de Fútbol Premier Barcelona A. El partido se disputará este domingo a las 11:00 horas. Gran partido entre los colomenses, actualmente sextos, y los de la ciudad condal, ahora mismo séptimos.

Juvenil B

Este sábado los chicos del Juvenil B visitarán al Martinenc F.C. «B» a las 18:00 horas. El partido se jugará en el estadio CEM Guinardó. Queremos repetir la gran victoria del último partido fuera contra el Torrassa por 2-3.

Infantil C

El domingo a las 9:45 horas el Infantil C jugará en casa, en el Nou Municipal de Santa Coloma, ante el Young Talent Badalona Sud A. Tenemos que seguir sumando de tres en tres después de ganar el pasado fin de semana al Arrabal por 2-3.

Cadete C

Este sábado a las 13:00 horas los colomenses reciben a la Unificación Llefià C.F. «B» en el Nou Municipal de Santa Coloma. Se tiene que demostrar que queremos seguir luchando por nuestros objetivos después de la derrota en el campo del Santa Eulàlia. Queremos seguir subiendo posiciones y por eso tenemos que ganar a nuestro rival, actualmente cuarto. Nosotros nos encontramos en la novena posición.

Alevín A

Domingo a las 15:30 horas visitaremos a la Fundació Unió Esportiva Cornellà D, un rival muy duro y contra el cuál tendremos que sudar de lo lindo. El estadio que acogerá este apasionante match será el Municipal de Cornellà de Llobregat.

Alevín C

Jugamos fuera de casa contra un gran rival como lo es la Montañesa C.F. «B», en el Municipal de Nou Barrio¡s. El partido, que se jugará el sábado a las 9:45 horas, nos enfrentará ante un rival al que le queremos sacar tres puntos importantísimos.

Benjamín B

El Nou Municipal de Santa Coloma acogerá este sábado a las 9:00 horas el duelo entre el Benjamín B y la Escuela Angel Pedraza B. Los nuestros quieren seguir con la buena dinámica en la que se encuentran contra un rival del que no nos podemos fiar.

Benjamín E

Nuestros chicos recibirán en casa, es decir, en el Nou Municipal de Santa Coloma, al Lloreda C.F. «C» el domingo 9 a las 14:15 horas. Los nuestros, actualmente líderes, jugarán contra los doceavos pero no nos tenemos que fiar y menos en una división como esta.

Prebenjamín A

Sábado a las 12:00 horas jugamos contra el Alzamora C.F. «A», en el Municipal de Les Oliveres. Importante conseguir la victoria contra un rival que se encuentra delante nuestro, noveno. Nosotros estamos ahora mismo en la decimotercera posición.

También tenemos que seguir con atención a la Escuela, que siempre lo da todo y representa realmente los valores de la Fundació Esportiva Grama. La escuelita juega el sábado a las 11:30 horas en Can Zam contra el Arrabal-Calaf, partido de liga Cadeca.