Llefià “C” 2 – Benjamí “B” 7

Els del Benjamí «B» van jugar un partit que, malgrat el resultat, es va haver de treballar i sofrir per a poder guanyar. Els blaus van començar una mica dubitatius, per les condicions del camp i la pluja. Sense poder jugar la pilota còmodament, no van aconseguir controlar el partit; però tot i no trobar el joc els nostres es van poder posar per davant en el marcador deixant el partit a 0 a 1 cap a la mitja part.

En la segona part encara que s’anava una mica millor, els de la Grama seguien una mica imprecisos, fruit de la precipitació i dels nervis. Després d’una bona jugada «convinativa», el jugador Martí va marcar el segon gol. No obstant això, l’equip rival va estrènyer a dalt i va augmentar la intensitat, retallant distàncies de falta que va posar el marcador a 1-2. Minuts més tard, en un desajustament defensiu, els nostres van aconseguir empatar el partit (2-2).

En el tercer quart de joc, van millorar les condicions del camp i la pilota tornava a córrer amb normalitat. La Grama es va bolcar en atac i va disposar de diverses ocasions per a marcar, sense fortuna. El jugador Iker va manar la pilota al pal, i Edgar, just abans del final, va aconseguir marcar en un tret llunyà que va enxampar desprevingut al porter posant el 2 a 3.

En l’últim quart de joc ja hi havia més calma, girant d’un costat a l’altre i distribuint la pilota amb criteri. Edgar va anotar dos gols (2-5), als quals es van sumar els d’Hugo i Iker, que van acabar de tancar el partit amb el gran resultat de 2 a 7.


Llefià “C” 2 – Benjamín “B” 7

Los del Benjamín “B” jugaron un partido que a pesar del resultado se tuvo que trabajar y sufrir para poder ganar.

Los azules empezaron algo dubitativos, por las condiciones del campo y la lluvia. Sin poder jugar el balón cómodamente, no consiguieron controlar el partido; pero a pesar de no encontrar el juego los nuestros se pudieron poner por delante en el marcador dejando el partido a 0 a 1 hacia la media parte.

En la segunda parte aunque se iba algo mejor, los de la Grama seguían algo imprecisos, fruto de la precipitación y de los nervios. Tras una buena jugada combinativa, el jugador Martí marcó el segundo. No obstante, el equipo rival apretó arriba y aumentó la intensidad, recortando distancias de falta que puso el marcador a 1-2. Minutos más tarde, en un desajuste defensivo, los nuestros lograron empatar el partido (2-2).

En el tercer cuarto, mejoraron las condiciones del campo y el balón volvía a correr con normalidad. La Grama se volcó en ataque y dispuso de varias ocasiones para marcar, sin fortuna. El jugador Iker mandó el balón al palo, y Edgar, justo antes del final, logró marcar en un disparo lejano que pilló desprevenido al portero poniendo el 2 a 3. 

En el último cuarto de juego ya había más calma, girando de un lado al otro y distribuyendo el balón con criterio. Edgar anotó dos goles (2-5), a los que se sumaron los de Hugo e Iker, que acabaron de cerrar el partido con el gran resultado de 2 a 7.


Benjamí “D” 3 – Sistrells 4

El dissabte passat els nostres petits del Benjamí «D» van jugar el seu partit contra l’equip local amb una pressió alta en la primera part de joc, la qual cosa va fer que es posicionessin primers en el marcador ràpidament. Això fa anar al segon quart de joc als nostres amb ganes de més, però en aquest quart passa més del mateix, amb la diferència que els nostres ara toquen més pilota i ho controlen millor per a no anar tan ràpidament a la porteria rival; cal destacar que l’estat del terreny de joc estava mullat, encara que aquest no va ser impediment per al nostre jugador Gerard que va llançar una pilota rasa i ràpida aconseguint el segon punt per a l’equip local. El segon quart acaba novament amb un robatori de pilota per part dels blaus que es transforma en el tercer gol de la Grama.

Comença el tercer quart de joc, que semblava que anava a seguir igual, però l’equip local ja no ataca tant, ja no manté tant la possessió de pilota, sembla que es van relaxar per portar avantatge (3-0) el que porta a l’equip visitant a encaixar dos gols ràpidament sense poder reaccionar entre l’un i l’altre.

Comença l’últim quart de joc, en el qual l’equip local segueix amb aquesta baixada d’intensitat i de joc el que torna a fer que els encaixin dos gols en contra de nou, els últims cinc minuts l’equip local torna a pujar la intensitat amb un únic defensa, quatre jugadors al mig camp i un davanter, la qual cosa fa que l’equip visitant es tanqui enrere per a mantenir el seu resultat a favor, i al final acaba el partit, un partit molt lluitat per tots dos equips i molt competit.


Benjamín “D” 3 – Sistrells 4

El sábado pasado nuestros pequeños del Benjamín “D” jugaron su partido contra el equipo local con una presión alta en el primer cuarto de juego, lo que hace que se posicionen primeros en el marcador. Eso hace ir al segundo cuarto de juego a los nuestros con ganas de más, pero en este cuarto pasa más de lo mismo, con la diferencia de que los nuestros ahora tocan más balón y lo controlan mejor para no ir tan rápidamente a la portería rival; cabe destacar que el estado del terreno de juego estaba mojado, aunque este no fue impedimiento para nuestro jugador Gerard que puedo lanzar un balón raso y rápido consiguiendo el segundo tanto para el equipo local. El segundo cuarto acaba nuevamente con un robo de balón por parte de los azules que se transforma en el tercer gol de la Grama.

Comienza el tercer cuarto de juego, que parecía que iba a seguir igual, pero el equipo local ya no ataca tanto, ya no mantiene tanto la posesión de balón, debido a que parece que se relajaron por llevar ventaja (3-0) lo que lleva al equipo visitante a encajar dos goles rápidamente sin poder reaccionar entre uno y otro.

Empieza el último cuarto de juego, en el cual el equipo local sigue con esa bajada de intensidad y de juego lo que vuelve a hacer que les encajen dos goles en contra de nuevo, los últimos cinco minutos el equipo local vuelve a subir la intensidad con un único defensa, cuatro jugadores en medio campo y un delantero, lo que hace que el equipo visitante se encierre atrás para mantener su resultado a favor, y al final acaba el partido, un partido muy luchado por ambos equipos y muy competido.


Bufala C.F “C” 1 – Benjamí “E” 2

Aquest cap de setmana passat el Benjamí «E» va tornar a guanyar al camp del Bufala amb el resultat d’1 a 2.

Els nostres van començar fent una pressió quan l’equip rival treia de mig del camp, i això, li permetia poder tenir el control del partit i que l’equip contrari no sortís del seu camp.

El primer gol vindria per una gran jugada d’Osaze per la banda que s’aniria de tres jugadors i faria una gran centrada que Hugo remataria de primeres donant el primer gol per la Grama.

Al segon quart de joc, el porter dels blaus va fer una gran intervenció per mantenir el 0-1, a la pròxima jugada el porter li va fer un «pase de camp a camp» a l’Ian que amb molta classe li faria un xut a l’escuadra dreta del porter.

A la segona part el Bufala a un córner va poder retallar distàncies, però les grans possessions de la Grama van fer que els jugadors de Juli s’emportessin els tres punts a Santa Coloma.


Bufala C.F “C” 1 – Benjamín “E” 2

Este fin de semana pasado el Benjamín «E» volvió a ganar en el campo del Bufala con el resultado de 1 a 2.

Los nuestros empezaron haciendo una presión cuando el equipo rival sacaba de medio del campo, y esto, le permitía poder tener el control del partido y que el equipo contrario no saliera de su campo.

El primer gol vendría por una gran jugada de Osaze por la banda que se iría de tres jugadores y haría una grande centrada que Hugo remataría de primeras dando el primer gol por la Grama.

En el segundo cuarto de juego, el portero de los azules hizo una gran intervención para mantener el 0-1, a la próxima jugada el portero le hizo un «pase de campo a campo» a Ian que con mucha clase le haría un chute a la escuadra derecha del portero.
A la segunda parte los del Bufala en un córner pudieron recortar distancias, pero las grandes posesiones de la Grama hicieron que los jugadores de Juli se llevaran los tres puntos a Santa Coloma.

Por admin