La Grama va caure derrotada al Municipal Els Canyars per un ajustat 2-1 davant la UE Castelldefels. Un resultat que deixa sense opcions d’accés a play-off d’ascens a 2ª RFEF als de Juanma Pons restant una jornada per al final.

Els de blau i blanc van saltar a camp amb dues novetats en l’onze respecte al partit de la jornada anterior, tornava Óscar Muñoz i Machuca també partia d’inici. Amb tres centrals i els laterals actuant com carrilers la Grama va buscar l’atac.

Als 3 minuts Escarrabill provaria fortuna amb un xut des de fora de l’àrea que sortiria fregant el pal. El joc vist sobre la gespa va ser d’atac constant però sense quasi xuts en el primer temps.

Abans del primer quart d’hora Víctor creava perill amb un cop de cap després d’un centre d’Omar. Poc després arribaria l’1-0 amb un golàs des de la frontal, un xut imparable per Guiseris (16′). La Grama va reaccionar buscant amb més insistència el gol però sense definir en els metres finals.

Un joc intens i molt obert que va tenir una última ocasió, al 38 per mitjà d’un contraatac local amb xut des de la frontal que es va anar prop del pal. Després del pas per vestidors Juanma Pons va donar entrada a Ángel per Machuca.

La Grama va saltar a la segona part mossegant al rival. Montalbán de cap va avisar. Poc després, Óscar Muñoz dins de l’àrea rematava a porta i el porter evitava el seu gol, en el rebuig Escarrabill enviava la pilota al lateral de la xarxa. Una triple ocasió per avisar el Castelldefels.

I en el minut 50 una combinació de jugadors de la casa va acabar en gol. Jonathan Linares en banda dreta va començar la jugada enviant una pilota filtrada a Ángel, aquest va entrar a l’àrea i va servir en safata el gol a l’Àlex Montalbán que no va fallar creuant la pilota al porter.

Després d’un inici imparable, aconseguint l’empat i tancar en el seu camp al rival poc a poc el joc es va equilibrar tornant a ser un partit obert i de joc directe. La polèmica també arribaria a Els Canyars, quan en el minut 65 Óscar Muñoz (i posteriorment Montalbán) era enderrocat a l’àrea, l’àrbitre va considerar que no hi havia penal en la jugada.

I del possible penal al gol local. Al minut 68 un contraatac del Castelldefels acabaria en gol de nou d’Orellana (2-1). La reacció de la Grama va ser gairebé immediata amb un xut de Peris (71′).

Des d’aquí i fins al final estira i arronsa amb alguna ocasió per ambdós costats. El Castelldefels va tenir el tercer en una jugada ràpida i la Grama per mitjà d’Óscar Muñoz va tenir l’empat en el minut 86. El col·legiat va afegir 4 minuts i els colomencs van intentar penjar pilotes sense fortuna.

Primera derrota de la Fundació Esportiva Grama en aquesta segona fase de Tercera Divisió. El proper diumenge acomiadaran la temporada a Santa Coloma amb la intenció de sumar tres punts.

Foto: Carlos Pérez

La Grama cayó derrotada en el Municipal Els Canyars por un ajustado 2-1 ante la UE Castelldefels. Un resultado que deja sin opciones de acceso a play-off de ascenso a 2ª RFEF a los de Juanma Pons restando una jornada para el final.

Los de azul y blanco saltaron al campo con dos novedades en el once respecto al partido de la jornada anterior, regresaba Óscar Muñoz y Machuca también partía de inicio. Con tres centrales y los laterales actuando como carrileros la Grama buscó el ataque.

A los 3 minutos Escarrabill probaría fortuna con un chute desde fuera del área que saldría fregando el palo. El juego visto sobre el césped fue de ataque constante pero sin casi disparos en el primer tiempo.

Antes del primer cuarto de hora Víctor creaba peligro con un cabezazo tras centro de Omar. Poco después llegaría el 1-0 con un golazo desde la frontal, un chute imparable para Guiseris (16′). La Grama reaccionó buscando con más insistencia el gol pero sin definir en los metros finales.

Un juego intenso y muy abierto que tuvo una última ocasión, en el 38 por medio de un contraataque local con chute desde la frontal que se fue cerca del palo. Tras el paso por vestuarios Juanma Pons dio entrada a Ángel por Machuca.

La Grama saltó en la segunda parte mordiendo al rival. Montalbán de cabeza avisó, poco después Óscar Muñoz dentro del área remataba a puerta y el portero evitaba su gol. En el rechace Escarrabill enviaba la pelota al lateral de la red. Una triple ocasión para avisar al Castelldefels.

Y en el minuto 50 una combinación de jugadores de la casa acabó en gol. Jonathan Linares en banda derecha comenzó la jugada enviando un balón filtrado a Ángel, esté entró al área y sirvió en bandeja el gol a Álex Montalbán que no falló cruzando la pelota al portero.

Tras un inicio arrollador, logrando el empate y encerrar en su campo al rival poco a poco el juego se equilibrio volviendo a ser un partido abierto y de juego directo. La polémica también llegaría a Els Canyars, cuando en el minuto 65 Óscar Muñoz (y posteriormente Montalbán) era derribado en el área, el árbitro considero que no había penalti en la jugada.

Y del posible penalti al gol local. En el minuto 68 un contraataque del Castelldefels acabaría en gol de nuevo de Orellana (2-1). La reacción de la Grama fue casi inmediata con un chute de Peris en el 71.

De aquí al final toma y daca con alguna ocasión para ambos lados. El Castelldefels tuvo el tercero en una jugada rápida y la Grama por medio de Óscar Muñoz tuvo el empate en el minuto 86. El colegiado añadió 4 minutos y los colomenses intentaron colgar balones sin fortuna.

Primera derrota de la Fundació Esportiva Grama en esta segunda fase de Tercera División. El próximo domingo despedirán la temporada en Santa Coloma con la intención de sumar tres puntos.

Por admin