INFANTIL BFUNDACIO GRAMA SANTA COLOMA

L’Infantil B FEGrama del primer entrenador José Jiménez i del seu segon, Albert Del Campo, a més del delegat, Miki González, va perdre l’últim partit per 1-5 contra el tercer classificat, el CF Badalona «B». Els colomencs buscaran trencar la ratxa negativa de cinc jornades seguides sense conèixer la victòria (tres derrotes seguides).

A la jornada 15 el conjunt de la Fundació Esportiva Grama jugarà al camp del CD Premià de Dalt el diumenge desde de les 10 hores. L’equip rival és el penúltim però a només cinc punts dels nostres, els locals porten 8 partits seguits sense guanyar i d’aquesta ratxa són 7 derrotes i 1 empat.

El Infantil B FEGrama del primer entrenador José Jiménez y de su segundo, Albert Del Campo, además del delegado, Miki González, perdió el último partido por 1-5 contra el tercer clasificado, el CF Badalona «B». Los colomenses buscarán romper la racha negativa de cinco jornadas seguidas sin conocer la victoria (tres derrotas seguidas).

En la jornada 15 el conjunto de la Fundació Esportiva Grama jugará en el campo del CD Premià de Dalt el domingo desde las 10 horas. El equipo rival es el penúltimo pero a sólo cinco puntos de los nuestros, los locales llevan 8 partidos seguidos sin ganar y de esta racha son 7 derrotas y 1 empate.

INFANTIL C,FUNDACIO GRAMA SANTA COLOMA

Després de golejar, 0-7, a l’UE Sants i veure com la Stoitchkov CF va guanyar, els nostres segueixen segons empatats a punts amb els barcelonins que són líders. L’Infantil C de l’entrenador Dani Rosa i el seu segon, Dídac Pavón, juguen dissabte a les 13:30 hores a casa davant el CF Bufalà «B», últim classificat amb 0 punts; equip més golejat (163) i menys golejador (12) de la lliga.

Tras golear, 0-7, a la UE Sants y ver como la Stoitchkov CF ganó, los nuestros siguen segundos empatados a puntos con los barceloneses que son líderes. El Infantil C del entrenador Dani Rosa y su segundo, Diego Pavón, juegan el sábado a las 13:30 horas en casa ante el CF Bufalà «B», último clasificado con 0 puntos; equipo más goleado (163) y menos goleador (12) de la liga.

INFANTIL DFUNDACIO GRAMA SANTA COLOMA

Després de guanyar 1-3 a l’últim classificat rebran la visita d’un dur rival. L’Infantil “D” dirigit per José Luis Ceballos del grup 22 de Segona Divisió per a la jornada 15 el diumenge 1 de febrer desde de les 16:15 hores jugarà a casa davant el cinquè classificat, CF Lloreda «B», en ratxa amb tres victòries consecutives.

Después de ganar 1-3 al último clasificado recibirán la visita de un duro rival. El Infantil «D» dirigido por José Luis Ceballos del grupo 22 de Segunda División para la jornada 15 el domingo 1 de febrero desde las 16:15 horas jugará en casa ante el quinto clasificado, CF Lloreda «B», en racha con tres victorias consecutivas.

Por admin