corredera1

Avui és un dia de Presentació a la Fundació Esportiva Grama. Avui hem incorporat a l’Àrea de Comunicació a Enrique García Corredera com a Cap de Prensa de la nostra Entitat.

Enrique García Corredera (Barcelona, 21/03/1956) és Periodista Col·legiat i té un currículum envejable. El nou Cap de Premsa va ser redactor del diari  Dicen i del diari 4-2-4, també va estar 15 anys amb José María García a Antena 3 Radio i 16 anys a Radio Kanal Barcelona (RKB) dirigint i presentant la Torre de Babel.

Ha sigut Productor de programes de televisió com Sospitosos habituals o A las 10 en casa presentat per Elisenda Roca a la 2 de Televisió Espanyola. També en aquesta cadena va ser Coordinador del programa Dret a parlar amb Ramón Miravitllas.

Per últim, destaquem en la carrera de García Corredera la seva faceta d’escriptor ja que l’Editorial Planeta va publicar el seu llibre El secuestro de Quini.

Des de la Fundació Esportiva Grama estem orgullosos de poder comptar en el nostre organigrama amb un professional com Enrique i li desitgem molta sort en la seva tasca al front del departament de premsa de la F.E.G.

Benvingut a casa nostra!!!!!!

[divider]

corredera

Hoy es un día de Presentación en la Fundació Esportiva Grama. Hoy hemos incorporado al Área de Comunicación a Enrique García Corredera como Jefe de Prensa de nuestra Entidad.

Enrique García Corredera (Barcelona, 21/03/1956) es Periodista Colegiado y tiene un currículum envidiable. El nuevo Jefe de Prensa fue redactor del diario Dicen y del diario 4-2-4, también estuvo 15 años con José María García en Antena 3 Radio y 16 años en Radio Kanal Barcelona (RKB) dirigiendo y presentando La Torre de Babel.

Ha sido Productor de programas de televisión como Sospitosos habituals o A las 10 en casa presentado por Elisenda Roca en la 2 de Televisión Española. También en esta cadena fue Coordinador del programa Dret a parlar con Ramón Miravitllas.

Por último, destacamos en la carrera de García Corredera su faceta de escritor ya que Editorial Planeta publicó su libro El secuestro de Quini.

Desde la Fundació Esportiva Grama estamos orgullosos de poder contar en nuestro organigrama con un profesional como Enrique y le deseamos mucha suerte en su trabajo al frente del departamento de prensa de la F.E.G.

¡¡Bienvenido a nuestra casa!!

Por admin