L’Aleví A de Christian Rueda va perdre 3-0 al camp del FC Sant Cugat, rival directe en la lluita per la salvació. L’equip local s’acosta a tres punts de la Fundació. Al poc de començar el partit Víctor Salas va ser expulsat.

A la primera part la Fundació va ser superior futbolísticament: amb pilota molt bé i ràpids defensivament en el robatori. Van gaudir de les millors ocasions de cara a porta, però la sort va venir de cara de l’equip rival amb un penal (discutible) que va posar l’1-0 al descans. A la segona part mateix mateix guió i dos errors amb pilota en dos serveis de banda (un a favor i un altre en contra) condemnen l’equip i posen un 3-0 final.

NOTA: Partit marcat per les decisions arbitrals. Tot i el resultat voluminós de 3-0 no es veu reflectit el que realment va ser el partit. Una després d’una altra mala decisió arbitral en les quals veiem com a resultat 3-4 jugadors plorant, 2 lesionats, 1 sagnat del llavi i tot això sense que cap d’aquestes accions siguin xiulades com a falta.

  Christian: «Actitud bona de l’equip, bona línia a seguir i esperant l’Espanyol per gaudir d’un bon partit contra el líder.»

Diumenge que ve a les 14:30 hores juguen a Santa Coloma davant el RCD Espanyol, líder de la lliga amb 14 victòries i 2 empats.

ALEVÍ AFUNDACIO GRAMA SANTA COLOMA

El Alevín A de Christian Rueda perdió 3-0 en el campo del FC Sant Cugat, rival directo en la lucha por la salvación. El equipo local se acerca a tres puntos de la Fundació. Al poco de comenzar el partido Víctor Salas fue expulsado.

En la primera parte la Fundació fue superior futbolísticamente: con balón muy bien y rápidos defensivamente en el robo. Gozaron de las mejores ocasiones de cara a puerta, pero la suerte vino de cara del equipo rival con un penalti (discutible) que puso el 1-0 al descanso. En la segunda parte mismo mismo guión y dos errores con balón en dos saques de banda (uno a favor y otro en contra) condenan al equipo y ponen un 3-0 final.

NOTA: Partido marcado por las decisiones arbitrales. A pesar del resultado abultado de 3-0 no se ve reflejado lo que realmente fue el encuentro. Una tras otra mala decisión arbitral en las cuales vemos como resultado de 3-4 jugadores llorando, 2 lesionados, 1 sangrado del labio y todo esto sin que ninguna de esas acciones sean pitadas como falta.

Christian:«Actitud buena del equipo, buena linea a seguir y esperando al Espanyol para disfrutar de un buen partido contra el líder.»

El próximo domingo a las 14:30 horas juegan en Santa Coloma ante el RCD Espanyol, líder de la liga con 14 victorias y 2 empates.

 

[button color=»blue» size=»small» link=»http://www.fcf.cat/pnfg/NPcd/NFG_CmpJornada?cod_primaria=1000120&CodTemporada=10&CodGrupo=19654263&CodCompeticion=19628987&CodJornada=1″ ]Resultats[/button]

[button color=»blue» size=»small» link=»http://www.fcf.cat/pnfg/NPcd/NFG_VisClasificacion?cod_primaria=1000120&codgrupo=19654263&codcompeticion=19628987″ target=»blank» ]Classificació[/button]

Por admin