Aquest divendres va arribar la segona jornada de la Lliga de Salut Mental i l’Inclusiu de la Grama va debutar a casa amb una nova victòria (5-4) davant del 3 Turons.

Durant la primera part el resultat era desfavorable i transcorregut els 20 primers minuts el marcador reflectia un 2-2. Ja començada la segona part es va avançar al marcador el conjunt visitant.

Després d’uns quants minuts d’incertesa, el nostre equip inclusiu va arribar a remuntar amb tres gols. Quan faltava 1 minut per a la conclusió el rival va aconseguir retallar distàncies.

Els golejadors del matx van ser: Nicolás Díaz (3), Sergio Molina (1) i Miguel Angel Moreno (1).

Este viernes llegó la segunda jornada de la Liga de Salut Mental y el Inclusivo de la Grama debutó en casa con una nueva victoria (5-4) ante el 3 Turons.

Durante la primera parte el resultado era desfavorable y transcurrido los 20 primeros minutos el marcador reflejaba un 2-2. Ya comenzada la segunda parte se avanzó en el marcador el conjunto visitante.

Tras unos minutos de incertidumbre, nuestro equipo inclusivo llegó a remontar con tres goles. A falta de 1 minuto para la conclusión el rival logró recortar distancias.

Los goleadores del encuentro fueron: Nicolás Díaz (3), Sergio Molina (1) y Miguel Angel Moreno (1).

Por admin