Partit de tu a tu, entre dos equips que van desplegar un joc molt semblant. Duel tècnic entre el local Axel Vizuete i Juanma Pons amb resultat final de 1-0 per al Girona B.

Inici elèctric amb ocasions i dues per a la Grama. En els primers segons Peris des de la frontal va fregar el gol amb una rosqueta. Als dos minuts Montalbán de cap es trobava amb el porter. El Girona va reaccionar amb un xut des de lluny.

La pressió alta de la Grama a la sortida des del darrere del filial es repetia de l’altre bàndol, pressió alta local a les sortides des del darrere. Les oportunitats se succeïen. Un xut per sobre del travesser (11′) i una centrada-xut del conjunt gironí, i la Grama responia per mitjà de Peris de nou fregant el pal.

Cap dels dos equips s’amagaven, buscant combinar i centres a l’àrea però també provant de lluny. A la mitja hora Cabezola va provar el porter i abans del descans una bona triangulació acabaria en xut d’Ángel que el porter aturava. Destacable partit de Rubi i Cabezola creant molt de perill, així com defensant a gran ritme juntament amb Adrien i Alan.

DEBUT DEL NOU DAVANTER DE LA GRAMA, JO´SE ENRIQUE.

Sense gols va començar la segona meitat amb l’entrada i el debut de José Enrique Carrasco. La Grama va tornar a tenir el gol en bones combinacions. Primerament Ángel amb un xut creuat que va sortir fregant el pal i poc després Fran. Un centre del camp de qualitat amb Roger García, Guillem i Fran, tots tres treballant i guiant el joc.

Després d’això el Girona B va avisar en un córner rematant contra el pal (62′). Es va venir a dalt el filial que va poder veure avançar-se després d’una pilota tallada per Cabezola que va fer estirar Guiseris salvant un gol en pròpia.

I al 70 de cap el central Biel rematava sol a l’àrea fent l’1-0. La Grama va anar a buscar l’empat, penjant pilotes, tancant més un rival que es defensava i ja buscava intentar matar a la contra.

Peris es va trobar amb una parada del porter, Akrong de cap amunt i en el temps d’afegit el gol de l’empat va ser negat a la Grama. Recort dins de l’àrea va veure com el seu xut s’estavellava amb el travesser i l’àrbitre decretava el final del partit.

Fitxa tècnica:

Girona FC ‘B’: Jona (P), Monjonell, Palacios, Nil Sauret, Pau Víctor (77′, Castroviejo), Adrià Gené (84′, Faja), Arnau Ortíz, Maxi Villa (64′. Sergi Benitez), Mateo (84′, Unai), Biel i Gabri. 

FE Grama: Guiseris (P), Rubi, Cabezola, Alan (80′, Akrong), Adrien, Ángel (64′, Recort), Montalbán (45′, José Enrique), Fran Hernández, Peris, Roger García (64′, Molins) i Guillem Escarrabill (80′, Antonicelli).

Gol: 1-0. Min 70: Biel.

Àrbitre: Pol Curiel (Comitè Osona). Va amonestar els visitants Rubi i Cabezola.

CLASSIFICACIÓ

Partido de tú a tú, entre dos equipos que desplegaron un juego muy parecido. Duelo técnico entre el local Axel Vizuete y Juanma Pons con resultado final de 1-0 para el Girona B.

Inicio eléctrico con ocasiones y dos para la Grama. En los primeros segundos Peris desde la frontal rozó el gol con una rosquita. A los dos minutos Montalbán de cabeza se encontraba con el portero. Reaccionó el Girona con un chut desde lejos.

La presión alta de la Grama en la salida desde atrás del filial se repetía del otro bando, presión alta local a las salidas desde atrás. Las oportunidades se sucedían. Un chute por encima del larguero (11′) y un centro-chut del conjunto gerundense, y la Grama respondía por medio de Peris de nuevo rozando el palo.

Ninguno de los dos equipos se escondían, buscando combinar y centros al área pero también probando de lejos. A la media hora Cabezola probó al portero y antes del descanso una buena triangulación acabaría en disparo de Ángel que el guardameta detenía. Destacable partido de Rubi y Cabezola creando mucho peligro, así como defendiendo a gran ritmo junto a Adrien y Alan.

Sin goles comenzó la segunda mitad con la entrada y debut de José Enrique Carrasco. La Grama volvió a tener el gol en buenas combinaciones. Primeramente Ángel con un chut cruzado que salió rozando el palo y poco después Fran. Un centro del campo de calidad con Roger García, Guillem y Fran, los tres trabajando y guiando el juego.

Tras eso el Girona B avisó en un saque de esquina rematando contra el palo (62′). Se vino arriba el filial que pudo ver adelantarse tras un balón cortado por Cabezola que hizo estirarse a Guiseris salvando un gol en propia.

Y en el 70 de cabeza el central B i el remataba solo en el área haciendo el 1-0. La Grama fue en busca del empate, colgando balones, encerrando más a un rival que se defendía y ya buscaba intentar matar a la contra.

Peris se encontró con un paradón del portero, Akrong de cabeza arriba y en el tiempo de añadido el gol del empate le fue negado a la Grama. Recort dentro del área vio como su disparo se estrellaba con el travesaño y el árbitro decretaba el final del partido.

Por admin