L’Infantil B de la Fundació Esportiva Grama ha estat remuntant posicions, amb aquest triomf de la jornada passada són ja 11 victòries de 14 jornades, fins arribar a col.locarse segon a nomès 4 punts del líder, Escola Sarrià, qui ha apallissat el cuer, el Bufalà , per 12-0.

A la jornada 15 l’equip dirigit per Rafa Avilés i Ramon Domínguez ha agafat la directa i no hi ha qui els pari. Rebrà a l’Escola Esportiva Guineueta, desè classificat amb 17 punts, el dissabte 1 de febrer des de les 12:30 hores al Nou Municipal.

Per això fem una crida als amants del futbol de Santa Coloma i de la Fundació Grama a acudir tant a fora com al nostre estadi a donar suport als nostres joves jugadors.

Alé Grama!!!

El Infantil B de la Fundación Deportiva Grama ha sido remontando posiciones, con este triunfo son ya 11 victorias de 14 jornadas, hasta llegar a col.locarse segundo a sólo 4 puntos del líder, Escuela Sarrià, quien ha golpeado el colista, el Bufalà , por 12-0.

En la jornada 15 el equipo dirigido por Rafa Avilés y Ramón Domínguez ha cogido la directa y no hay quien los pare. Recibirá a la Escuela Deportiva Guineueta, décimo clasificado con 17 puntos, el sábado 1 de febrero desde las 12:30 horas en el Nou Municipal.

Por eso hacemos un llamamiento a los amantes del fútbol de Santa Coloma y de la Fundación Grama a acudir tanto fuera como en nuestro estadio a apoyar a nuestros jóvenes jugadores.

Por admin