L’empat davant el Sant Andreu, desè classificat i amb aquest tercer empat consecutiu, fa que l’equip dirigit per Luis Heredia baixi a la segona posició a un punt del Turó de la Peira.

Aquest resultat és una altra bona lliçó pels joves jugadors de la Fundació Grama principalment perquè sempre s’aprèn que no hi ha rival fàcil, que David s’impossa a Goliath algun cop, i que es tenen dies no tan bons..

A la jornada 15 l’equip de la Fundació Grama rebrà al líder, el Turó de la Peira, el diumenge 2 de febrer a les 16:15 hores al Nou Municipal de Santa Coloma.

Així si voleu gaudir de bon futbol acompanyeu aquest equip de la Fundació Grama allà on jugui per gaudir i donar suport als joves jugadors.

Si voleu veure espectacle amb gols acompanyeu l’equip de la Fundació Esportiva Grama.

Alé Grama!!!

El empate ante el Sant Andreu, décimo clasificado y con este tercer empate consecutivo, hace que el equipo dirigido por Luis Heredia baje a la segunda posición a un punto del Turó de la Peira.

Este resultado es otra buena lección para los jóvenes jugadores de la Fundación Grama principalmente porque siempre se aprende que no hay rival fácil, que David se impone a Goliat alguna vez, y que se tienen días no tan buenos ..

En la jornada 15 el equipo de la Fundación Grama recibirá al líder, el Turó de la Peira, el domingo 2 de febrero a las 16:15 horas en el Nou Municipal de Santa Coloma.

Así si desea disfrutar de buen fútbol acompañe este equipo de la Fundación Grama donde juegue para disfrutar y apoyar a los jóvenes jugadores.

Si desea ver espectáculo con goles acompañe el equipo de la Fundación Deportiva Grama.

Por admin