El Prebenjamí A de la F.E. Grama segueix liderant la taula amb 37 punts desprès de la repasada de futbol i gols al penúltim classificat, el Martinenc, per 13-0.

A la jornada 15, l’equip dirigit per Jonathan i Banda rebrà el antepenúltim classificat, l’Escola de Futbol Premier Barcelona, amb nomès 7 punts, dissabte 1 de febrer des de les 9 hores del matí al Municipal Valle Hebrón.

Així si voleu gaudir de bon futbol acompanyeu aquest equip de la Fundació Grama allà on jugui per gaudir i donar suport als joves jugadors.

Si voleu veure espectacle amb gols acompanyeu l’equip de la Fundació Esportiva Grama.

Alé Grama!!!

El Prebenjamín A de la F.E. Grama sigue liderando la tabla con 37 puntos después de la repasada de fútbol y goles al penúltimo clasificado, el Martinenc, por 13-0.

En la jornada 15, el equipo dirigido por Jonathan y Banda recibirá el antepenúltimo clasificado, la Escuela de Fútbol Premier Barcelona, con sólo 7 puntos, el sábado 1 de febrero desde las 9 horas de la mañana en el Municipal Valle Hebrón.

Así si desea disfrutar de buen fútbol acompañe este equipo de la Fundación Grama donde juegue para disfrutar y apoyar a los jóvenes jugadores.

Si desea ver espectáculo con goles acompañe el equipo de la Fundación Deportiva Grama.

Por admin