El Benjamí A de la Fundació Grama segueix imbatut i implacable liderat amb el catorzè triomf consecutiu.

Els dirigits per Eloy Vilaplana són més líder desprès de vèncer a la jornada 14 el Sant Andreu per 14-0 al Nou Municipal de Santa Coloma de Gramenet.

Amb 42 punts i 147 gols, deixa una aventatge sobre el segon d’onze punts, el Sant Martí-Condal.

Aquest partit els gols els va començar Antonio Amaya, amb un doblet, Joel Rancaño, Eloy Vilaplana, Adrián Batista amb un repóker, Kilian Lara amb un hattrick, i els de Alan Vela i Javier Peralta.

A la jornada 15 l’equip de la Fundació Grama viatjarà al Municipal Turó de la Peira, novè classificat amb 21 punts, el pròxim dissabte 1 de febrer a les 10 hores.

Així si voleu gaudir de bon futbol acompanyeu aquest equip de la Fundació Grama allà on jugui per gaudir i donar suport als joves jugadors.

Alé Grama!!!

El Benjamín A de la Fundación Grama sigue imbatido e implacable liderado con el decimocuarto triunfo consecutivo.

Los dirigidos por Eloy Vilaplana son más líder después de vencer en la jornada 14 el Sant Andreu por 14-0 en el Nou Municipal de Santa Coloma.

Con 42 puntos y 147 goles, deja una ventaja sobre el segundo de once puntos, el iris-Condal.

Este partido los goles los empezó Antonio Amaya, con un doblete, Joel Rancaño, Eloy Vilaplana, Adrián Batista con un repoker, Kilian Lara con un hattrick, y los de Alan Vela y Javier Peralta.

En la jornada 15 el equipo de la Fundación Grama viajará el Municipal Turó de la Peira, noveno clasificado con 21 puntos, el próximo sábado 1 de febrero a las 10 horas.

Así si desea disfrutar de buen fútbol acompañe este equipo de la Fundación Grama donde juegue para disfrutar y apoyar a los jóvenes jugadores.

Por admin