El Juvenil B de la F.E.Grama ha realitzat una golejada de les més abultades a la jornada 14 a la visita de la Gran Penya Espanyolista Manigua B al Nou Municipal de Santa Coloma.

La jornada 15 tocarà obligatoriament descansar per la retirada de la lliga federativa del següent rival, l’Unificación Bellvitge.

És per això que es realitzarà dissabte un partit amistòs entre el Juvenil B de la FE Grama contra el Sant Joan Despí, l’1 de febrer des de les 16:30 hores al Nou Municipal de Santa Coloma.

Així que no serà fins la jornada 16 del 9 de febrer que els de la Fundació Grama no es desplacin al Municipal Provençana contra la Gornal, tercer per la cua amb nomès 4 punts, des de les 18 hores.

Alé Grama!!!

El Juvenil B de la FEGRAM ha realizado una goleada de las más abultadas en la jornada 14 en la visita de la Gran Peña Espanyolista Manigua B en el Nou Municipal de Santa Coloma.

La jornada 15 tocará obligatoriamente descansar por la retirada de la liga federativa del siguiente rival, el Unificación Bellvitge.

Es por ello que se realizará el sábado un partido amistoso entre el Juvenil B de la FE Grama contra el Sant Joan Despí, el 1 de febrero desde las 16:30 horas en el Nou Municipal de Santa Coloma.

Así que no será hasta la jornada 16 del 9 de febrero que los de la Fundación Grama no se desplacen al Municipal Provençana contra la Gornal, tercero por la cola con sólo 4 puntos, desde las 18 horas.

Por admin