El primer equip de la Fundació Esportiva Grama es varen desplaçar a la jornada 16 a casa dels Veterans Catalunya, segon ara amb 38 punts per 19 els de la Fundació Grama, on l’equip local va tenir la sort de cara i van marcar tot just en els primers 19 minuts dos gols que complicava i molt el partit.

Però els jugadors dirigits per Carlos Martínez a la jornada 17 d’aquest grup 15, el primer equip de la Fundació Grama rebrà al Montcada, quart classificat amb 29 punts,  el diumenge 2 de febrer a les 11:45 hores al Nou Municipal de Santa Coloma.

És per això que animem a tots els aficionats al futbol que s’acostin a l’estadi de la Fundació Esportiva Grama a gaudir durant un parell d’hores d’espectacle.

Alé Grama!!!

El primer equipo de la Fundación Deportiva Grama se desplazaron a la jornada 16 en casa de los Veteranos Cataluña, segundo ahora con 38 puntos por 19 los de la Fundación Grama, donde el equipo local tuvo la suerte de cara y marcaron apenas en los primeros 19 minutos dos goles que complicaba y mucho el partido.

Pero los jugadores dirigidos por Carlos Martínez en la jornada 17 de este grupo 15, el primer equipo de la Fundación Grama recibirá al Moncada, cuarto clasificado con 29 puntos, el domingo 2 de febrero a las 11:45 horas en el Nou Municipal de Santa Coloma.

Es por ello que animamos a todos los aficionados al fútbol que se acerquen al estadio de la Fundación Deportiva Grama a disfrutar durante un par de horas de espectáculo.

Por admin