L’Infantil A de la Fundació Grama apesar de que són penúltims a la taula, tenen 12 punts ara i amb aquesta victòria sobre el Badalonaper 3-2 val més per la confiança i moral davant els importants encreuaments dels pròxims mesos fins a final de temporada.

A la jornada 15 els jugadors els dirigits per Rubén Blanco viatjaran a casa del Sants, rival directe a la classificació a una plaça per davant empatats a punts, 12. Això serà el diumenge 2 de febrer a les 10 hores al Camp de Futbol de L’Energia.

Vinga i veniu a donar suport a l’equip de la Fundació Esportiva Grama tant a fora com al nostres estadi municipal per animar tots els joves jugadors.

Alé Grama!!!

El Infantil A de la Fundación Grama apesar de que son penúltimos en la tabla, tienen 12 puntos ahora y con esta victoria sobre el Badalonaper 3-2 vale más por la confianza y moral ante los importantes cruces de los próximos meses hasta final de temporada .
En la jornada 15 los jugadores los dirigidos por Rubén Blanco viajarán en casa del Santos, rival directo en la clasificación a una plaza por delante empatados a puntos, 12. Esto será el domingo 2 de febrero a las 10 horas en el Campo de Fútbol de La Energía.

Venga y venga a apoyar al equipo de la Fundación Deportiva Grama tanto fuera como en nuestros estadio municipal para animar a todos los jóvenes jugadores.

Por admin