L’Infantil-Aleví Femení FEGrama de Joshua Domínguez i Miriam Gómez va sumar la segona victòria seguida, la tercera de la temporada, per un sol gol de diferència. Guanyar a casa el FC Sant Cugat Esport era molt important ja que el rival al qual s’enfrontaven segueix amb 0 punts i no calia deixar que la sorpresa arribarà.

Al minut 8 de partit les visitants es van avançar al marcador, però la remuntada colomenca acabaria arribant. Del minut 19 al minut 26 el marcador passaria del 0-1 al 3-1 gràcies als gols de Cristina Aponte i el doblet de Cinthia. Les visitants marcarien un gol més per deixar el marcador en un definitiu 3-2.

Joshua Domínguez: «Vam haver de posar-nos la granota de treball per remuntar. Content per la victòria i l’esforç que les jugadores van fer. L’equip va saber patir, i a base de constància i físic vam saber capgirar el marcador».

Dissabte que ve a les 12:30 jugaran a Badalona contra el CE Seagull, equip amb 0 punts en el seu caseller.

fichatecfegfem32santcugatesp

infantilalevin2014 campo Vacarisses

El Infantil-Alevín FEGrama de Joshua Domínguez y Miriam Gómez sumó la segunda victoria seguida, la tercera de la temporada, por un solo gol de diferencia. Ganar en casa al FC Sant Cugat Esport era muy importante pues el rival al que se enfrentaban sigue con 0 puntos y no había que dejar que la sorpresa llegará.

En el minuto 8 de partido las visitantes se adelantaron en el marcador, pero la remontada colomense acabaría llegando. Del minuto 19 al minuto 26 el marcador pasaría del 0-1 al 3-1 gracias a los goles de Cristina Aponte y el doblete de Cinthia. Las visitantes marcarían un gol más para dejar el marcador en un definitivo 3-2.

Joshua Domínguez: «Tuvimos que ponernos el mono de trabajo para remontar. Contento por la victoria y el esfuerzo que las jugadoras hicieron. El equipo supo sufrir, y a base de constancia y físico supimos dar la vuelta al marcador».

El próximo sábado a las 12:30 jugarán en Badalona contra el CE Seagull, equipo con 0 puntos en su casillero.

[button color=»blue» size=»small» link=»http://www.fcf.cat/pnfg/NPcd/NFG_CmpJornada?cod_primaria=1000120&CodCompeticion=19629047&CodGrupo=20235375&CodTemporada=10&CodJornada=1″ target=»blank» ]Resultats[/button]

[button color=»blue» size=»small» link=»http://www.fcf.cat/pnfg/NPcd/NFG_VisClasificacion?cod_primaria=1000120&codgrupo=20235375&codcompeticion=19629047″ target=»blank» ]Classificació[/button]

Por admin