La jornada 9 portarà una altra oportunitat davant un rival directe com és l’Hospitalet, desè amb 8 punts i rival directe, el diumenge 30 de novembre des de les 10 hores.

Amb aquest important triomf a la jornada passada a Barcelona ja van quatre importantíssimes victòries consecutives l’aconseguida aquesta setmana a la jornada 8 pel Benjamí A FEGrama dirigit per Jonathan Serrat davant la Penya Barcelonista Collblanc Sant per 4-1.

Amb aquest gran resultat davant un rival directe com la Vila Olímpica, la FEGrama amb tres victòries seguides remunta i es posiciona setena a la classificació d’aquest grup 8 de Segona Divisió.

Es va haver de remuntar un gol en contra dels visitants mitjançant Asier González que feia el 1-1. Héctor Linde després amb un doblet consecutiu ens remuntava el partit fins al 3-1. David Serra tancava el marcador 4-1 i els tres punts es quedaven a Santa Coloma.
Ens ho explica de primera mà el nostre entrenador, Jonathan Serrat: «Aquesta setmana hem aconseguit la nostra quarta victòria consecutiva on a poc a poc estem demostrant el nostre potencial. L’equip poc a poc es va acomodant en aquesta nova etapa i els jugadors van agafant la confiança que ens faltava en els primers partits. Ara ens toca seguir treballant dur perquè la ratxa continuï el seu camí i no tinguem temps de relaxar-nos perquè tots sabem com és el futbol de capritxós. Finalment felicitar a tots els meus jugadors per tot el seu compromís, esforç i treball que porten realitzant tot aquest temps «.

Per finalitzar dir que aquesta victòria ens col·loca en una sisena posició, plaça òptima en la classificació on seguirem pujant posicions i ens dóna total confiança per afrontar el següent partit on ens espera un altre rival dur i on ho tornarem a donar tot per aconseguir els 3 punts per seguir creixent.

La jornada 9 traerá otra oportunidad ante un rival directo como es L’Hospitalet, décimo con 8 puntos y rival directo, el domingo 30 de noviembre desde las 10 horas.

Con este importante triunfo en la jornada passada en Barcelona ya van cuatro importantísimas victorias consecutivas la conseguida esta semana en la jornada 8 por el Benjamín A FEGrama dirigido por Jonathan Serrat ante la Penya Barcelonista Collblanc Sant por 4-1.

Con este gran resultado ante un rival directo como la Vila Olímpica, la FEGrama con tres victorias seguidas remonta y se posiciona séptima en la clasificación de este grupo 8 de Segunda División.

Se tuvo que remontar un gol en contra de los visitantes mediante Asier González que hacía el 1-1. Héctor Linde después con un doblete consecutivo nos remontaba el partido hasta el 3-1. David Serra cerraba el marcador a 4-1 y los tres puntos se quedaban en Santa Coloma.

Nos lo explica de primerísima mano nuestro entrenador, Jonathan Serrat: «Esta semana hemos conseguido nuestra cuarta victoria consecutiva donde poco a poco estamos demostrando nuestro potencial. El equipo poco a poco se va acomodando en esta nueva etapa y los jugadores van cogiendo la confianza que nos faltaba en los primeros partidos. Ahora nos toca seguir trabajando duro para que la racha continúe su camino y no tengamos tiempo de relajarnos porque todos sabemos cómo es el fútbol de caprichoso. Por último felicitar a todos mis jugadores por todo su compromiso, esfuerzo y trabajo que llevan realizando todo este tiempo».

Para finalizar decir que esta victoria nos coloca en una sexta posición, plaza óptima en la clasificación donde seguiremos subiendo posiciones y nos da total confianza para afrontar el siguiente partido donde nos espera otro rival duro y donde lo volveremos a dar todo para conseguir los 3 puntos para seguir creciendo.

 

 

Benjam_A_FEG de JONA no va poder contra el sant_andreu

 

Alé Grama!!!

 

Llegeix més articles

Remuntada espectacular del líder l’Amateur FEGrama al Nou Municipal en derbi contra l’Arrabal Calaf-Gramanet per 2-1 http://fegrama.cat/web/?p=7094

Importantíssims tres punts pel Juvenil Preferent FEGrama a la seva visita a l’Escola Industrial de l’UB Catalònia (0-2) http://fegrama.cat/web/?p=7045

Empat in extremis del Juvenil B FEGrama al Municipal de Granollers que el permet seguir amunt (2-2) http://fegrama.cat/web/?p=7128

El Cadet C FEGrama goleja al Bon Pastor per 1-6 i es manté quart classficat http://fegrama.cat/web/?p=7147

El Benjamí C FEGrama segueix segon amb una jornada menys i goleja a Santa Coloma davant el Hospitalenc per 7-1 http://fegrama.cat/web/?p=7036

Yosuke Sato, el defensa japonés de la FEGrama: «Quiero ayudar para conseguir el ascenso» http://fegrama.cat/web/?p=6901

Participa al Gran Concurs de Nadal de la Fundació Esportiva Grama http://fegrama.cat/web/?p=6364

Text i fotos @chemacarva

[divider]

[button color=»blue» size=»small» link=»http://www.fcf.cat/pnfg/NPcd/NFG_CmpJornada?cod_primaria=1000120&CodCompeticion=19629014&CodGrupo=19861278&CodTemporada=10&CodJornada=1″ target=»blank» ]Resultats[/button]

[button color=»blue» size=»small» link=»http://www.fcf.cat/pnfg/NPcd/NFG_VisClasificacion?cod_primaria=1000120&codgrupo=19861278&codcompeticion=19629014″ ]Classificació[/button]

Por admin