L’Aleví-Benjamí-Prebenjamí Femení FEG dirigit per Jordi Pérez va sumar la primera victòria de la temporada fora de casa. En un camp complicat i contra un rival de meitat de taula les noies van sortir amb forces per emportar-se per la mínima, 0-1, la victòria davant el CE Sabadell.

El gran treball i l’eficàcia a nivell defensiu va ser molt important perquè es portessin els tres punts a Santa Coloma. Els dos primers quarts de partit van ser molt igualats i amb molt poques ocasions de gol per als dos equips gràcies també a la gran tasca defensiva de la Fundació.

Abans del descans l’equip es va anar a l’atac amb un contraatac de llibre que acabaria en un clar penal, malauradament la pena màxima la fallaven i amb 0-0 ens aniríem a vestidors. L’inici del tercer quart va ser amb el mateix guió; les visitants mantenien una bona i fèrria defensa fins que en un contraatac Carmen Escamilla marcava el 0-1.

Finalment, en l’últim quart les noies van seguir dominant la serietat i disciplina en defensa aconseguint mantenir el marcador. Dissabte que ve a les 15 hores jugaran a casa el derbi colomenc davant el CD Arrabal-Calaf de Gramenet.

fichatecsabadell01fegfem

Aleví-Benjamí-Prebenjamí Femení FEG 2Aleví-Benjamí-Prebenjamí Femení FEG

El Alevín-Benjamín-Prebenjamín Femenino FEG dirigido por Jordi Pérez sumó la primera victoria de la temporada fuera de casa. En un campo complicado y contra un rival de mitad de tabla las chicas salieron con fuerzas para llevarse por la mínima, 0-1, la victoria ante el CE Sabadell.

El gran trabajo y eficacia a nivel defensivo fue muy importante para que se trajeran los tres puntos a Santa Coloma. Los dos primeros cuartos de partido fueron muy igualados y con muy pocas ocasiones de gol para ambos equipos gracias también a la gran labor defensiva de la Fundació.

Antes del descanso el equipo se fue al ataque con un contraataque de libro que acabaría en un claro penalti, desgraciadamente la pena máxima la fallaban y con 0-0 nos iríamos a vestuarios. El inició del tercer cuarto fue con el mismo guión; las visitantes mantenían una buena y férrea defensa hasta que en un contraataque Carmen Escamilla marcaba el 0-1.

Finalmente, en el último cuarto las chicas siguieron con dominando la seriedad y disciplina en defensa consiguiendo mantener el marcador. El próximo sábado a las 15 horas jugarán en casa el derbi colomense ante el CD Arrabal-Calaf de Gramenet.

[button color=»blue» size=»small» link=»http://www.fcf.cat/pnfg/NPcd/NFG_CmpJornada?cod_primaria=1000120&CodCompeticion=19629050&CodGrupo=20236228&CodTemporada=10&CodJornada=1″ target=»blank» ]Resultats[/button]

[button color=»blue» size=»small» link=»http://www.fcf.cat/pnfg/NPcd/NFG_VisClasificacion?cod_primaria=1000120&codgrupo=20236228&codcompeticion=19629050″ target=»blank» ]Classificació[/button]

Por admin