Infantil_A_FEG,fundaciograma,santacoloma,VILA_OLIMPICA,@chemacarva

L’Infantil «A» de la Fundació Esportiva Grama portava sense jugar al Nou Municipal de Santa Coloma des de l’any passat i el trobaven a faltar. Malgrat tot, les visites a camps de Llefià i Vilassar de Mar havien deixat un saldo positiu de dos punts aconseguits amb sengles empats. La dinàmica de l’equip era bona i per el viscut en anteriors trobades, la victòria semblava a prop.

Amb aquesta confiança s’havia d’afrontar el partit contra l’EF Gironès-Sabat, i així es va demostrar en els primers 35 minuts, potser els millors de tota la temporada. Es va minimitzar a través de llargues possessions el joc de contraatac dels gironins i es va arribar un moltes ocasions a línia de fons rival, això si, sense l’encert de cara a porteria merescut.

Tot d’una, en la segona, sense previ avís, van canviar completament les tornes. Els de casa es van convertir en jugadors tenallats per la pressió i així va començar la successió d’aclarides olioses, controls relliscosos i preses de decisions sempre errònies. Sense ocasions molt clares, Gironès-Sabat setge la porteria local però sense concretar.

Amb això, es va arribar al minut 68, córner a favor dels visitants i sortida fulgurant en contraatac de la Grama per mitjà d’una conducció fulgurant d’Alex Amelunge que va cedir en última instància a Pau Burción perquè batés el porter i fes esclatar d’alegria la grada. Tres punts molt importants, el proper partit serà al camp del Sant Cugat dissabte a les 16:15 hores.

En boca d’Álvaro Hereu trobem les següents paraules: «L’equip necessitava una cosa així. Guanyar per creure en ells mateixos. És un grup en què esforç i talent no es corresponen amb la classificació actual. Tant de bo això els faci adonar-se del que valen i la seva autoestima augmenti.»

INFANTIL AFUNDACIO GRAMA SANTA COLOMA

El Infantil «A» de la Fundació Esportiva Grama llevaba sin jugar en el Nou Municipal de Santa Coloma desde el año pasado y lo echaban de menos. A pesar de todo, las visitas a campos de Llefià y Vilassar de Mar habían dejado un saldo positivo de dos puntos conseguidos con sendos empates. La dinámica del equipo era buena y por lo vivido en anteriores encuentros, la victoria parecía cerca.
Con esa confianza se tenía que afrontar el encuentro contra Gironès-Sabat, y así se demostró en los primeros 35 minutos, quizás los mejores de toda la temporada. Se minimizó a través de largas posesiones el juego de contraataque de los gerundenses y se llegó un muchas ocasiones a línea de fondo rival, eso si, sin el acierto de cara a portería merecido.
De repente, en la segunda, sin previo aviso, cambiaron completamente las tornas. Los de casa se convirtieron en jugadores atenazados por la presión y así empezó la sucesión de despejes aceitosos, controles resbaladizos y tomas de decisiones siempre erróneas. Sin ocasiones muy claras, Gironès-Sabat cerco la portería local pero sin concretar.
Con esto, se llegó al minuto 68, córner a favor de los visitantes y salida fulgurante en contraataque de la Grama por medio de una conducción fulgurante de Alex Amelunge que cedió en última instancia a Pau Burción para que batiese al meta e hiciera estallar de júbilo la grada. Tres puntos muy importantes, el próximo partido será en el campo del Sant Cugat el sábado a las 16:15 horas.
En boca de Álvaro Heredero hallamos las siguientes palabras: «El equipo necesitaba algo así. Ganar para creer en ellos mismos. Es un grupo en el que esfuerzo y talento no se corresponden con la clasificación actual. Ojalá esto les haga darse cuenta de lo que valen y su autoestima aumente.»

[button color=»blue» size=»small» link=»http://www.fcf.cat/pnfg/NPcd/NFG_CmpJornada?cod_primaria=1000120&CodCompeticion=19628981&CodGrupo=19653097&CodTemporada=10&CodJornada=2″ target=»blank»]Resultats[/button] [button color=»blue» size=»small» link=»http://www.fcf.cat/pnfg/NPcd/NFG_VisClasificacion?]

Por admin