Gran victòria aconseguida pels Veterans de la FE Grama. Gran reacció de l’equip després de la primera derrota soferta la setmana anterior, el partit d’aquesta setmana era molt important, primer per seguir amb la dinàmica guanyadora i de bon joc i segon per jugar contra un rival directe.

El partit va ser molt complicat i sofert, tant per les dimensions del terreny de joc com pel rival. La primera part va començar molt bé i en els primers 10 minuts la Fundació ja guanyava per 0 a 2 desplegant el seu particular joc. El rival no creava grans ocasions, a causa de l’efectivitat de la defensa, molt sòlida i contundent.

El partit estava controlat i va arribar el tercer gol. Semblava que amb aquest gol arribaria la tranquil·litat, però va passar tot el contrari i el rival va aprofitar aquest nerviosisme per marcar un gol amb el qual va finalitzar la primera part. La segona part va començar igual que la primera, la Fundació no acaba de trobar el seu lloc i el rival avançava terreny, com a conseqüència d’aquest joc va arribar el segon gol del Turó de la Peira.

Amb aquest gol, van arribar algunes ocasions més per al rival, però els Veterans van treure la seva casta i la seva qualitat i van començar a crear oportunitats claríssimes, i d’aquesta manera en una gran triangulació va arribar el gol de la tranquil·litat obra de Carlos Salguero. En la classificació, tot continua igual i la Fundació segueix amb 9 punts d’avantatge sobre el segon classificat.

veteranos

Gran victoria conseguida por los Veteranos de la FE Grama. Gran reacción del equipo después de la primera derrota sufrida la semana anterior, el partido de esta semana era muy importante, primero por seguir con la dinámica ganadora y de buen juego y segundo por jugar contra un rival directo.

El partido fue muy complicado y sufrido, tanto por las dimensiones del terreno de juego como por el rival. La primera parte empezó muy bien y en los primeros 10 minutos la Fundació ya ganaba por 0 a 2 desplegando su particular juego. El rival no creaba grandes ocasiones, debido a la efectividad de la defensa, muy sólida y contundente.

El partido estaba controlado y llegó el tercer gol. Parecía que con este gol llegaría la tranquilidad, pero ocurrió todo lo contrario y el rival aprovechó este nerviosismo para marcar un gol con el que finalizó la primera parte. La segunda parte comenzó igual que la primera, la Fundació no acaba de encontrar su sitio y el rival avanzaba terreno, como consecuencia de este juego llegó el segundo tanto del Turó de la Peira.

Con este gol, llegaron algunas ocasiones más para el rival, pero los Veteranos sacaron su casta y su calidad y empezaron a crear oportunidades clarísimas, y de esta manera en una gran triangulación llegó el gol de la tranquilidad obra de Carlos Salguero. En la clasificación, todo continua igual y la Fundació sigue con 9 puntos de ventaja sobre el segundo clasificado.

[button color=»blue» size=»small» link=»http://www.aec84.com/cdo.htm» ]Classificació[/button]

Por admin