El Juvenil B FEGrama dirigit per Javi Murillo acumula cuatre jornades consecutives sense guanyar. L’últim partit ho van perdre contra l’Escola de Llavaneres (1-2). Era un partit important contra un rival de a sota de la taula en què els nois de la Fundació tenien la missió de sumar els tres punts però no van poder guanyar a casa i segueixen en una dinàmica molt negativa.

A la primera part els locals aconsegueixen posar-se 1-0 amb gol de Daniel Bryan Martínez i arriben a disposar de moltes ocasions de gol però no s’acaben de materialitzar. Mentrestant els visitants en l’única jugada que s’acosten a porteria empaten el partit. Després del descans l’equip disposa d’un penal però el fallen i a partir d’aquest moment l’equip li va començar a no sortir res gens bé.

En una contra el rival aconsegueix ficar l’1-2 que deixa molt tocats els nostres. La Fundació va tornar a disposar de moltes oportunitats però totes les acabarien fallant. El proper rival serà la Unificació Llefià CF «B», setè classificat amb dos punts més que els colomencs, el partit serà diumenge a les 19 hores.

JUVENIL B (2)FUNDACIO GRAMA SANTA COLOMA

El Juvenil B FEGrama dirigido por Javi Murillo acumula cuatro jornadas consecutivas sin ganar. El último partido lo perdieron contra la Escuela de Llavaneres (1-2). Era un partido importante contra un rival de debajo de la tabla en la que los chicos de la Fundació tenían la misión de sumar los tres puntos pero no pudieron ganar en casa y siguen en una dinámica muy negativa.

Era un partido importante contra un rival de abajo en el que los chicos de la Fundació tenían la misión de sumar los tres puntos pero no pudieron ganar en casa y siguen en una dinámica muy negativa.

En la primera parte los locales consiguen ponerse 1-0 con gol de Daniel Bryan Martínez y llegan a disponer de muchas ocasiones de gol pero no acaban de acaban. Mientras tanto los visitantes en la única jugada que se acercan a portería empatan el partido.

Tras el descanso el equipo dispone de un penalti pero lo fallan y a partir de ese momento al equipo le empezó a no salir nada bien. En una contra el rival consigue meter el 1-2 que deja muy tocados a los nuestros. La Fundació volvió a disponer de muchas oportunidades pero todas las acabarían fallando.

El próximo rival será la Unificación Llefià CF «B», séptimo clasificado con dos puntos más que los colomenses, el partido será el domingo a las 19 horas.

Por admin