El Juvenil A FEG va caure davant Sant Gabriel a Santa Coloma

El Juvenil «A» entrenat per Toni Rovira no va poder seguir la seva bona dinàmica i aquesta vegada va perdre 3-1 a l’Estadi Municipal de l’Hospitalet de Llobregat. El 3-1 final per al CE L’Hospitalet no reflecteix el veritablement vist sobre el terreny de joc.

A la primera part la Fundació va estar ben posada i va disposar de fins a tres ocasions clares per avançar-se al marcador però en la primera que va tenir l’Hospi i després d’un més que probable penal a l’àrea dels del Llobregat va venir el gol de l’1-0 a poc d’acabar la primera part. A la segona meitat els colomencs van ser a la recerca de la remuntada.

La FEGrama va disposar de bones ocasions però una altra vegada en una contra encaixaria el segon gol local. Lluny de donar el partit per perdut l’equip va seguir buscant la porteria rival i en una jugada un defensor local va treure amb la mà sobre la línia de gol una pilota que es colava; l’àrbitre xiulava penal i expulsava al jugador rival; quedaven 15 minuts per davant però estava clar que ahir no era el dia de la FEG perquè el penal el va aturar el porter riberenc, de lluny el millor jugador del partit.

Tot i això l’equip ho va seguir intentant i a cinc minuts del final Brayan Caicedo retallava distàncies. Els últims minuts van ser de constant aguait a portal rival amb diverses ocasions, però finalment ja en el minut 93 novament en un nou contraatac l’Hospi va marcar el definitiu 3-1.

Resultat totalment injust veient les ocasions que van disposar els dos equips. El proper partit serà al Nou Municipal el diumenge a les 11:45 hores davant l’U.At.Horta, tercer classificat.

JUVENIL A (2)FUNDACIO GRAMA SANTA COLOMA

El Juvenil “A” entrenado por Toni Rovira no pudo seguir su buena dinámica y esta vez perdió 3-1 en el Estadi Municipal de L’Hospitalet de Llobregat. El 3-1 final para el CE L’Hospitalet no refleja lo verdaderamente visto sobre el terreno de juego.

En la primera parte la Fundació estuvo bien puesta y dispuso de hasta tres ocasiones claras para adelantarse en el marcador pero en la primera que tuvo el Hospi y tras un más que probable penalti en el área de los del Llobregat vino el gol del 1-0 a poco de terminar la primera parte. En la segunda mitad los colomenses fueron en busca de la remontada.

La FEGrama dispuso de buenas ocasiones pero otra vez en una contra encajaría el segundo gol local. Lejos de dar el partido por perdido el equipo siguió buscando la portería rival y en una jugada un defensor local saco con la mano sobre la linea de gol un balón que se colaba; el árbitro pitaba penalti y expulsaba al jugador rival; quedaban 15 minutos por delante pero estaba claro que ayer no era el día de la FEG porque el penalti lo paro el portero ribereño, de lejos el mejor jugador del partido.

A pesar de ello el equipo siguio intentandolo y a cinco minutos del final Brayan Caicedo recortaba distancias. Los ultimos minutos fueron de constante acecho a la porteria rival con varias ocasiones, pero finalmente ya en el minuto 93 nuevamente en un nuevo contraataque el Hospi marcó el definitivo 3-1.

Resultado totalmente injusto viendo las ocasiones que dispusieron ambos equipos. El próximo partido será en el Nou Municipal el domingo a las 11:45 horas ante el U.At.Horta, tercer clasificado.

[button color=»blue» size=»small» link=»http://www.fcf.cat/pnfg/NPcd/NFG_CmpJornada?cod_primaria=1000120&CodTemporada=10&CodGrupo=19651339&CodCompeticion=19624803&CodJornada=15″ target=»blank» ]Resultats[/button]

[button color=»blue» size=»small» link=»http://www.fcf.cat/pnfg/NPcd/NFG_VisClasificacion?cod_primaria=1000120&codjornada=16&codcompeticion=19624803&codgrupo=19651339&codjornada=16″ target=»blank» ]Classificació[/button]

Por admin