LLefià 2 – Benjamí “A” 7 

Els nostres nois del Benjamí «A» es jugaven ser campions i ascendir a preferent, i com sempre passa, l’equip no va defraudar.
La Grama va sortir per totes des del minut 0, amb una intensitat increïble i unes ganes de guanyar pròpies d’un equip campió.
A la mitja part ja estava el partit resolt amb 0 a 5. Van seguir al mateix ritme i resultat final 2 a 7.
L’entrenador remarca que només queda felicitar-los i desitjar-lis que continuïn així, proposant un joc vistós i de possessió i amb una alegria que s’encomana. Aquesta generació és brutal i si segueixen junts donaran moltes alegries com la que van donar aquest cap de setmana.


LLefià 2 – Benjamín “A” 7 

Nuestros chicos del Benjamín «A» se jugaban ser campeones y ascender a preferente, y como siempre pasa, el equipo no degraudó.
La Grama salió a por todas desde el minuto 0, con una intensidad increíble y unas ganas de ganar propias de un equipo campeón.
Al descanso ya estaba el partido resuelto con 0 a 5. Siguieron al mismo ritmo y resultado final 2 a 7.
El entrenador remarca que sólo queda felicitarlos y desearles que continúen así, proponiendo un juego vistoso y de posesión y con una alegría que contagia. Esta generación es brutal y si siguen juntos van a dar muchas alegrías como la que dieron este fin de semana.