Cadet “B” 3 – Horta 3

Vet aquí que una vegada hi havia … podria ser el començament de la història del Cadet «B» de la Fundació Grama en la temporada 2020-21, perquè així comencen tots els contes, i, a més, com els clàssics, amb final feliç.

El partit d’avui, contra la U. At. Horta ha estat com ho són, de manera habitual, a casa nostra: domini de la pilota i viure en camp contrari, però no hem estat prou concentrats en les àrees, concedint tres gols, un d’ells en el descompte, per només poder empatar a tres.

L’ambició de l’equip, aquesta que l’ha portat a aconseguir tretze victòries dels catorze partits en joc, avui no ha pogut tenir la recompensa dels tres punts, però això no va entelar l’excepcional campanya dels blaus. De fet, la grandesa de l’equip es podia veure reflectida en la desmesurada celebració dels visitants en aconseguir l’empat, cosa inusual al no tenir una pressió classificatòria que justifiqués aquesta alegria.

El nostre cos tècnic ens ha deixat aquestes paraules: «Si haguéssim escrit un guió previ, no hagués estat tan perfecte. De cada dificultat, l’equip ha sabut fer una virtut i això ha ajudat al fet que, sense cap dubte, hagi estat mereixedor del campionat. Els jugadors, amb la seva responsabilitat, compromís, solidaritat, honestedat i humilitat han aconseguit un lloc en l’eternitat de club.

El joc desplegat els ha divertit i han fet el mateix amb tots els que els vèiem jugar, convertint l’habitual nerviosisme, davant la incertesa del desenvolupament dels partits, en autèntic gaudi. Jugar fàcil és el més difícil i ells ho han fet sempre molt senzill.

Des d’aquí també volem donar l’enhorabona, no només als jugadors, sinó també a les famílies, que s’han mantingut en el paper que els correspon, d’acompanyants, sumant il·lusió i rebaixant la pressió als nois. Agraïts estem d’haver arribat a bon port en aquest al·lucinant viatge 2020-21.


Cadete “B” 3 – Horta 3

Érase una vez… podría ser el comienzo de la historia del cadete B de la Fundació Grama de la temporada 2020-21, porque así empiezan todos los cuentos, y, además, como los clásicos, con final feliz.

El partido de hoy, contra la U. At. Horta ha sido como lo son, de manera habitual, en nuestra casa: dominio del balón y vivir en campo contrario, pero no hemos estado lo suficientemente concentrados en las áreas, concediendo tres goles, uno de ellos en el descuento, para sólo poder empatar a tres.

La ambición del equipo, esa que le ha llevado a conseguir trece victorias de los catorce partidos en juego, hoy no ha podido tener la recompensa de los tres puntos, pero eso no va a empañar la excepcional campaña de los azulones. De hecho, la grandeza del equipo se podía ver reflejada en la desmedida celebración de los visitantes al conseguir el empate, algo inusual al no tener una presión clasificatoria que justificase dicha alegría.

Nuestro cuerpo técnico nos ha dejado estas palabras: “Si hubiéramos escrito un guión previo, no hubiera sido tan perfecto. De cada dificultad, el equipo ha sabido hacer una virtud y eso ha ayudado a que, sin ninguna duda, haya sido merecedor del campeonato. Los jugadores, con su responsabilidad, compromiso, solidaridad, honestidad y humildad han conseguido un hueco en la eternidad del club.

El juego desplegado les ha divertido y han hecho lo propio con todos los que los veíamos jugar, convirtiendo el habitual nerviosismo, ante la incertidumbre del desarrollo de los partidos, en auténtico disfrute. Jugar fácil es lo más difícil y ellos lo han hecho siempre muy sencillo.

Desde aquí también queremos dar la enhorabuena, no sólo a los jugadores, sino también a las familias, que se han mantenido en el rol que les corresponde, de acompañantes, sumando ilusión y rebajando la presión a los chicos. Agradecidos estamos de haber llegado a buen puerto en este alucinante viaje 2020-21.