Aquesta setmana volem destacar els següents partits del nostre futbol base:

Juvenil B

Aquest dissabte a les 12:30h podem ser campions de la 1ª divisió al Nou Municipal de Santa Coloma. Rebem a la Fundació P. CE. Júpiter «A», que ara mateix es troba a la tercera posició. Hem de guanyar el nostre partit i esperar que el líder no ho faci en el seu.

Benjamí A

El Municipal de Llefià pot ser testimoni de com el nostre Benjamí A es proclama campió de la 1ª divisió si es capaç de guanyar al CF Unificación Llefià «A» aquest dissabte a les 9:00h. Haurem d’estar molt atents al partit i li desitgem la millor de les sorts als colomencs.

Aleví B

El Nou Municipal de Santa Coloma acollirà aquest dissabte a les 8:45h el partit de l’aleví B de la FE Grama davant el FC Martinenc «A». Partit corresponent a la 1ª divisió a on necessitarem el suport de l’afició per sumar el 3 punts.

Aleví D

Dissabte a les 13:15h visitem el CEM Can Caralleu per enfrontar-nos al CP Sarrià «C», en el partit corresponent a l’última jornada de la 2ª divisió. Hem d’acabar de la millor manera possible i guanyar fora de casa a un rival com el Sarrià seria excel·lent.

Cadet C

El Camp de Futbol Escola Industrial acollirà l’última jornada de lliga de la 1ª divisió entre els colomencs i la Pª Barc. Anguera «B» aquest diumenge 27 de juny a les 16:00h. Serà un partit molt igualat i disputat a on ho haurem de fer molt bé si volem sumar els últims 3 punts.

Prebenjamí B

Ens toca visitar el Poliesportiu de la Mina aquest dissabte 26 de juny per jugar a les 9:00h davant el CD Sant Gabriel, en el partit corresponent a l’ultima jornada de la lliga CADECA. Estem molt orgullosos dels nostres nois per la temporada que han fet i per jugar d’aquesta manera tan espectacular.

Infantil A

Aquest dissabte a les 17:00h es jugarà el partit corresponent a la divisió Preferent entre l’Infantil A de la Grama i el CE Europa «A» al Municipal Nou Sardenya. Dos equips amb molt bones defenses que voldran guanyar l’últim partit de la temporada.

Infantil B

El ZEM Bufalà ens acollirà aquest diumenge a les 11:15h per disputar l’últim partit de la temporada davant el CF Bufalà «A» de la 1ª divisió. Rival amb una regularitat espectacular i que s’ha mantingut tota la temporada en la part alta de la classificació. Gran repte per davant.

Cadet A

Diumenge a les 12:00h el Nou Municipal de Santa Coloma veurà com els nostres nois juguen davant el CF Damm «B» el partit corresponent a la divisió Preferent. Hem sumat la majoria dels punts a casa i volem acabar de la millor manera possible davant un gran rival.

Aleví E

Al CEM Besòs – Traiana la FE Grama jugarà davant el CE Sant Adrià 2020 «A» en el partit corresponent a la 3ª divisió. El partit es disputarà aquest dissabte a les 10:00h i volem continuar amb la bona dinàmica ascendent que portem.

Recordeu que podreu veure a les xarxes socials del club la agenda de partits d’aquest cap de setmana del nostre futbol base.

Previas Jornada 26/27 de Junio

Esta semana queremos destacar los siguientes partidos de nuestro fútbol base:

Juvenil B

Este sábado a las 12:30h podemos ser campeones de la 1ª división en el Nou Municipal de Santa Coloma. Recibimos a la Fundació P. CE. Júpiter «A», que ahora mismo se encuentra en la tercera posición. Tenemos que ganar nuestro partido y esperar que el líder no lo haga en el suyo.

Benjamín A

El Municipal de Llefià puede ser testigo de como nuestro Benjamín A se proclama campeón de la 1ª división si es capaz de ganar al CF Unificación Llefià «A» este sábado a las 9:00h. Tendremos que estar muy atentos al partido y le deseamos la mejor de las suertes a los colomenses.

Alevín B

El Nou Municipal de Santa Coloma acogerá este sábado a las 8:45h el partido del alevín B de la FE Grama ante el FC Martinenc «A». Partido correspondiente a la 1ª división donde necesitaremos el apoyo de la afición para sumar los 3 puntos.

Alevín D

Sábado a las 13:15h visitamos el CEM Can Caralleu para enfrentarnos al CP Sarrià «C», en el partido correspondiente a la última jornada de la 2ª división. Tenemos que acabar de la mejor manera posible y ganar fuera de casa a un rival como el Sarrià sería excelente.

Cadete C

El Camp de Futbol Escola Industrial acogerá la última jornada de liga de la 1ª división entre los colomenses y la Pª Barc. Anguera «B» este domingo 27 de junio a las 16:00h. Será un partido muy igualado y disputado donde lo tendremos que hacer muy bien si queremos sumar los últimos 3 puntos.

Prebenjamín B

Nos toca visitar el Poliesportiu de la Mina este sábado 26 de junio para jugar a las 9:00h ante el CD Sant Gabriel, en el partido correspondiente a la última jornada de la liga CADECA. Estamos muy orgullosos de nuestros chicos por la temporada que han hecho y para jugar de este modo tan espectacular.

Infantil A

Este sábado a las 17:00h se jugará el partido correspondiente a la división Preferente entre el Infantil A de la Grama y el CE Europa «A» en el Municipal Nou Sardenya. Dos equipos con muy buenas defensas que querrán ganar el último partido de la temporada.

Infantil B

El ZEM Bufalà nos acogerá este domingo a las 11:15h para disputar el último partido de la temporada ante el CF Bufalà «A» de la 1ª división. Rival con una regularidad espectacular y que se ha mantenido toda la temporada en la parte alta de la clasificación. Gran reto por delante.

Cadete A

Domingo a las 12:00h el Nou Municipal de Santa Coloma verá como nuestros chicos juegan ante el CF Damm «B» el partido correspondiente a la división Preferente. Hemos sumado la mayoría de los puntos en casa y queremos acabar de la mejor manera posible ante un gran rival.

Alevín E

En el CEM Besòs – Traiana la FE Grama jugará ante el CE Sant Adrià 2020 «A» en el partido correspondiente a la 3ª división. El partido se disputará este sábado a las 10:00h y queremos continuar con la buena dinámica ascendente que llevamos.

Recordad que podréis ver en las redes sociales del club la agenda de partidos de este fin de semana de nuestro fútbol base.