Benjamí «B» 3 – Europa 3

Partit contra l’Europa, en què vam acomiadar una dura però molt bona temporada. En el primer quart, vam practicar un gran futbol, ​​amb velocitat en la circulació de pilota i disposant de grans ocasions per obrir el marcador, frustrats per les intervencions del porter rival. Tot i el domini de pilota, els rivals van aprofitar una contra per posar-se per davant (0-1). En el segon quart, vam seguir insistint i finalment, en una cursa a l’espai de Justin, vam posar les taules en el marcador (1-1). El bon joc va persistir, i vam disposar de més ocasions per avançar-se al marcador, tot i que vam concedir molt espai i els rivals també van tenir ocasions.
En el tercer que fa, seguim amb el plantejament inicial, i en un servei de córner assajat, Eduard va anotar el 2-1. No obstant això, en una errada en la sortida, els rivals van sortir ràpidament a la contra i van tornar a empatar (2-2). Hovik marcaria per tornar-nos a posar una altra vegada per davant en el marcador (3-2)
En l’últim quart, els rivals, que es jugaven el descens, es van bolcar en atac, dificultant la nostra sortida de pilota i deixant molt espai en defensa. La gran pressió rival, i el nerviosisme i angoixa que va generar en la nostra sortida, va tenir els seus fruits, aconseguint marcar després d’una pèrdua en defensa (3-3). Amb l’empat, i pocs minuts abans del final, vam tornar a generar perill, superant la pressió del rival i vam disposar d’una ocasió crucial per guanyar el partit, que sense fortuna es va estavellar al travesser.
De tota manera, i encara que no vam aconseguir la victòria, vam marxar satisfets amb el treball de tota la temporada i els resultats aconseguits.


Benjamín «B» 3 – Europa 3

Partido contra el Europa, en el que despedimos una dura pero muy buena temporada. En el primer cuarto, practicamos un gran fútbol, con velocidad en la circulación de balón y disponiendo de grandes ocasiones para abrir el marcador, frustrados por las intervenciones del portero rival. A pesar del dominio de balón, los rivales aprovecharon una contra para ponerse por delante (0-1). En el segundo cuarto, seguimos insistiendo y finalmente, en una carrera al espacio de Justin, pusimos las tablas en el marcador (1-1). El buen juego persisitió, y dispusimos de más ocasiones para adelantarnos en el marcador, aunque concedimos mucho espacio y los rivales también tuvieron ocasiones.
En el tercer cuanto, seguimos con el planteamiento inicial, y en un saque de esquina ensayado, Eduard anotó el 2-1. No obstante, en un error en la salida, los rivales salieron rápidamente a la contra y volvieron a empatar (2-2). Hovik marcaría para volvernos a poner otra vez por delante en el marcador (3-2)
En el último cuarto, los rivales, que se jugaban el descenso, se volcaron en ataque, dificultando nuestra salida de balón y dejando mucho espacio en defensa. La gran presión rival, y el nerviosismo y agobio que generó en nuestra salida, tuvo sus frutos, logrando marcar tras una pérdida en defensa (3-3). Con el empate, y a pocos minutos del final, volvimos a generar peligro, superando la presión del rival y dispusimos de una ocasión crucial para ganar el partido, que sin fortuna se estrelló en el larguero.
De todas formas, y aunque no conseguimos la victoria, nos fuimos satisfechos con el trabajo de toda la temporada y los resultados conseguidos.