Aleví «A» 4 – Vilassar de dalt 4

Els de l’Aleví «A» van jugar un molt bon partit gràcies a un bon rival. Els contraris que van estar amb un plus d’intensitat durant tot el partit, es van avançar 0 a 2 en el primer quart i es va anar al descans amb 1-2.

La Grama va sortir amb les coses més clares en la segona part, però en un contraatac van posar l’1 a 3 els del Vilassar. Els de la Fundació van continuar intentant-ho i es van poder posar 3 a 4 i mancant 3 minuts es va poder posar el 4-4 que no va donar 1 punt que permet als nostres seguir a dalt en la taula.


Alevín «A» 4 – Vilassar de dalt 4

Los del Alevín «A» jugaron un muy buen partido gracias a un buen rival. Los contrarios estuvieron con un plus de intensidad durante todo el partido se adelantaron 0 a 2 en el primer cuarto y se fue al descanso con 1-2. 

La Grama salio con las cosas más claras en la segunda parte, pero en un contraataque pusieron el 1 a 3 los del Vilassar. Los de la Fundació siguieron intentándolo y se pudieron poner 3 a 4 y a falta de 3 minutos se pudo poner el 4-4 que no dio 1 punto que permite a los nuestros seguir arriba en la tabla.

Por admin