Juvenil «B» 0 – Guineueta 0

La setmana passada es va jugar un partit a casa que va estar molt igualat i disputat entre el Juvenil «B» de la Fundació Grama i la Guineueta «A».

La primera part va transcórrer sense oportunitats clares per a tots dos equips, la pilota circulava per dalt a causa de la pressió en el mig camp de l’equip rival i la Grama no trobava la manera de buidar el mig camp.

En la segona part la Grama va canviar el seu sistema de joc donant molta amplitud i profunditat en les seves línies amb el que va aconseguir que apareguessin espais entre línies on aconseguia contactar amb els seus migcampistes. Això va comportar més arribades a l’àrea i ocasions clares per a marcar encara que cap d’elles van arribar a la xarxa, cosa que podia haver-se aconseguit si l’àrbitre hagués sancionat dos clars penals, que només ell no va veure, en l’àrea de la Guineueta.

Felicitar els jugadors per la seva competitivitat, compromís i solidaritat amb l’equip i amb el club.


Juvenil “B”0 – Guineueta 0

La semana pasada se jugó un partido en casa que estuvo muy igualado y disputado entre el Juvenil “B” de la Fundació Grama y la Guineueta “A”.

La primera parte transcurrió sin oportunidades claras para ambos equipos, el balón circulaba por arriba debido a la presión en el medio campo del equipo rival y la Grama no encontraba la manera de despejar el medio campo.

En la segunda parte la Grama cambió su sistema de juego dando mucha amplitud y profundidad en sus líneas con lo que consiguió que aparecieran espacios entre líneas donde conseguía contactar con sus mediocentros. Eso conllevo más llegadas al área y ocasiones claras para marcar aunque ninguna de ellas llegaron a la red, cosa que podía haberse logrado si el árbitro hubiera sancionado dos claros penaltis, que solo él no vio, en el área de la Guineueta.

Felicitar a los jugadores por su competitividad, compromiso y solidaridad con el equipo y con el club.

Por admin