Imperi 1 – Juvenil C 6

Volta a la victòria per al nostre Juvenil C que va saber imposar-se a domicili a un bon Imperi que va competir molt bé la primera hora de partit i va posar en perill la victòria visitant.
El partit començaria amb nerviosisme en la saga blava a l’hora de treure la pilota jugada, fins que, després d’un error en un control en àrea pròpia (minut 8), el conjunt local s’avançava en el marcador.
Els següents minuts van ser incòmodes per al nostre juvenil, que es veia incapaç de sortir amb claredat davant un intens imperi que estrenyia i sortia amb velocitat. No obstant això, Pol Adrián (minut 19), aprofitant un error en l’àrea local, empatava el partit.
Les ocasions visitants van començar a arribar després de l’empat, però la falta d’encert en la rematada va impedir que es mogués el resultat fins al descans.
Després de reprendre’s el joc i amb l’entrada de jugadors que van saber donar el nivell d’efectivitat que li estava faltant a l’equip, el partit es va bolcar en camp rival i els jugadors de la Grama van arribar amb més perill.
Arnau Roca (minut 58), després d’un polèmic penal provocat per ell mateix, avançava al conjunt visitant i iniciava el que serien els 8 minuts impecables en els quals el nostre juvenil aconseguiria 3 gols més (Takeru Nagai en el minut 60, Arnau Roca de nou en el 63 i Alejandro Campos en el 66).
El partit es va trencar però els blaus van saber controlar les situacions de perill que provocava el conjunt local fins que, en el minut 82, Víctor Castanyer transformava un cop de cap en el definitiu 1-6 en el marcador.
Mancant resoldre’s el partit de la jornada anterior, suspès mancant 4 minuts per al final, l’equip es troba segon, a tres punts d’un CP Sarria que té dos partits més jugats, i amb la condició d’invictes amb 7 victòries i 2 empats.

La següent jornada es disputarà el dissabte, 1 de Febrer, en l’Estadi Municipal de Santa Coloma, a les 16.45, davant un Thau situat a tan sols dos punts del nostre juvenil. Partit clau en el qual de guanyar, es recuperaria el lideratge.


Imperio 1 – Juvenil C 6

Vuelta a la victoria para nuestro Juvenil C que supo imponerse a domicilio a un buen Imperio que compitió muy bien la primera hora de partido y puso en peligro la victoria visitante.

El partido empezaría con nerviosismo en la zaga azul a la hora de sacar el balón jugado, hasta que, tras un error en un control en área propia (minuto 8), el conjunto local se avanzaba en el marcador.

Los siguientes minutos fueron incómodos para nuestro juvenil, que se veía incapaz de salir con claridad ante un intenso imperio que apretaba y salía con velocidad. No obstante, Pol Adrián (minuto 19), aprovechando un error en el área local, empataba el partido.

Las ocasiones visitantes empezaron a llegar tras el empate, pero la falta de acierto en el remate impidió que se moviera el resultado hasta el descanso.

Tras reanudarse el juego y con la entrada de jugadores que supieron dar el nivel de efectividad que le estaba faltando al equipo, el partido se volcó en campo rival y los jugadores de la Grama llegaron con más peligro.

Arnau Roca (minuto 58), tras un polémico penalti provocado por él mismo, adelantaba al conjunto visitante e iniciaba lo que serían los 8 minutos impecables en los que nuestro juvenil lograría 3 goles más (Takeru Nagai en el minuto 60, Arnau Roca de nuevo en el 63 y Alejandro Campos en el 66).

El partido se rompió pero los azules supieron controlar las situaciones de peligro que provocaba el conjunto local hasta que, en el minuto 82, Victor Castaño transformaba un cabezazo en el definitivo 1-6 en el marcador.

A falta de resolverse el partido de la jornada anterior, suspendido a falta de 4 minutos para el final, el equipo se encuentra segundo, a tres puntos de un CP Sarria que tiene dos partidos más jugados, y con la condición de invictos con 7 victorias y 2 empates.

La siguiente jornada se disputará el sábado, 1 de Febrero, en el Estadi Municipal de Santa Coloma, a las 16:45, ante un Thau situado a tan solo dos puntos de nuestro juvenil. Partido clave en el que de ganar, se recuperaría el liderato.

Por admin