Un empat i dues derrotes on toca seguint treballant.

27/01/2020

Sant Andréu 1 – Infantil «A» 1

«Un infantil que necessita més!» diu el tècnic.

El partit d’aquesta setmana passada era molt important per als de Brian Espinola i… Es va fallar.

S’inicia la primera part on el Sant Andreu no volia la pilota, només buscava pilotes llargues. La Grama ho va intentar, però errors imperdonables fan que els de l’Infantil «A» no estigui més amunt. Els de la Fundació cometien fallades de novençans i alguns de falta d’intensitat. Un córner picat pel Sant Andreu marcava el gol local, entrava només i amb una mitjana d’equip sota renda a solo. La Grama no es va descompondre i Rubèn va marcar l’1-1. En la segona part es va intentar fins a l’últim minut però no va poder ser i el marcador va quedar 1-1

Brian Espinola: Els errors i la falta de punteria han marcat està una volta, sí que és cert que sé que mereixem estar més amunt però en aquest equip hi ha 6 jugadors que donen el nivell que exigeixo. I no és suficient. Cometem errors ximples que ens fan perdre molts partits. No estic gens content, avui la consigna era clara entrar per bandes. Ells eren més febles. I només en dues accions entrem per allí. Un el gol. Així és complicat sumar punts perquè aquesta lliga i aquesta categoria no perdona. Toca remar no queda una altra. Depenem de nosaltres mateixos.

Sant Andréu 1 – Infantil “A” 1

“Un infantil que necesita más!” dice el técnico.

El partido de esta semana pasada era muy importante para los de Brian Espinola y… Se falló.

Se inicia la primera parte donde el Sant Andreu no quería la pelota y buscaba solo balones largos. La Grama lo intentó, pero errores imperdonables hacen que los del Infantil “A” no esté más arriba. Los de la Fundació cometían fallos de novatos y algunos de falta de intensidad. Un córner picado por el Sant Andreu marcaba el gol local, entraba solo y con una media de equipo bajo renta a solo. La Grama no se descompuso y Rubén marcó el 1-1. En la segunda parte se intentó hasta el último min pero no pudo ser y el marcador quedó 1-1

Brian Espinola: Los errores y la falta de puntería han marcado está una vuelta, sí que es cierto que sé que merecemos estar más arriba pero en este equipo hay 6 jugadores que dan el nivel que exijo. Y no es suficiente. Cometemos errores tontos que nos hacen perder muchos partidos. No estoy nada contento, hoy la consigna era clara entrar por bandas. Ellos eran más débiles. Y solo en dos acciones entramos por allí. Uno el gol. Así es complicado sumar puntos porque esta liga y esta categoría no perdona. Toca remar no queda otra. Dependemos de nosotros mismos.