Vila olimpica Club Esp. “C” 0 – Cadet “B” 8

El nostre cadet B continua amb la seva ratxa de victòries. Aquesta vegada, en el Municipal Clot de la Mel, contra el CE Vila Olímpica. Un partit en el qual, malgrat l’inflat del marcador, l’equip va haver de mantenir-se molt concentrat i seriós per a poder minimitzar l’embranzida del rival.

El cos tècnic es va expressar en els següents termes: «No és fàcil jugar fora de casa i aconseguir una victòria tan clara. Tots els equips estan molt preparats i, com s’estan veient en els resultats de la resta de partits del grup, hi ha molts “mini partits” dins del mateix partit. Existeixen marcadors com 4-4, 2-6, en trobades que, de sobte, els equips que van amb clar avantatge en el marcador són remuntats. Això és el que destaquem dels nostres nois, la seva capacitat per a mantenir-se concentrats els 80 minuts i en una línia regular de joc i esforç alt».

La setmana que ve s’enfrontaran al quart classificat i, a més, sent un dels derbis Colomencs. El Raval-Calaf Gramanet CD visitarà les instal·lacions del Nou Municipal de Santa Coloma, el dissabte a les 10:45h.


Vila olimpica Club Esp. “C” 0 – Cadete “B” 8

Nuestro cadete B continúa con su racha de victorias. Esta vez, en el Municipal. Clot de la Mel, contra el CE Vila Olímpica. Un partido en el que, a pesar de lo abultado del marcador, el equipo tuvo que mantenerse muy concentrado y serio para poder minimizar el empuje del rival.

El cuerpo técnico se expresó en los siguientes términos: “No es fácil jugar fuera de casa y conseguir una victoria tan clara. Todos los equipos están muy preparados y, como se están viendo en los resultados del resto de partidos del grupo, hay muchos mini partidos dentro del propio partido. Existen marcadores como 4-4, 2-6, en encuentros que, de repente, los equipos que van con clara ventaja en el marcador son remontados. Esto es lo que destacamos de nuestros chicos, su capacidad para mantenerse concentrados los 80 minutos y en una línea regular de juego y esfuerzo alto”.

La semana que viene se enfrentarán al cuarto clasificado y, además, siendo uno de los derbis Colomenses. El Arrabal-Calaf Gramanet CD visitará las instalaciones del Nou Municipal de Santa Coloma, el sábado, a las 10:45h.

Por admin