Arrabal 2 – Intantil “C” 3

El diumenge passat, dia de la mare, els nostres nens de l’Infantil «C» van jugar un partit molt complicat en el camp del Arrabal, però que encara així es va poder guanyar. 

Els nostres petits o ja no tan petits de la Grama van començar dominant i mantenint la possessió, generant perill a dalt. Ràpidament els blaus van ser els qui van posar el marcador 0 a 2 i van encarrilar bé tot el que quedava de partit. 

En començar la segona part el partit va començar a igualar-se i tots dos equips van tenir ocasions clares, però va ser el contrari qui va aconseguir empatar mancant vuit minuts de joc. La Grama que mai es deté va reaccionar bé i en l’última jugada del partit va marcar, el decisiu i tercer gol en una gran rematada de cap del jugador Hugo per a aconseguir així una victòria importantíssima i mantenir-se a dalt en la lliga. 

En acabar el partit, els nostres jugadors van fer homenatge a les mares.


Arrabal 2 – Intantil “C” 3

El pasado domingo día de la madre, nuestros peques del Infantil “C” jugaron un partido muy complicado en el campo del Arrabal, pero que aun así se pudo ganar.

Nuestros pequeños o ya no tan pequeños de la Grama empezaron dominando y manteniendo la posesión, generando peligro arriba. Rápidamente los azules fueron quienes pusieron el marcador 0 a 2 y encarrilaron bien todo lo que quedaba de partido. 

Al empezar la segunda parte el partido empezó a igualarse y ambos equipos tuvieron ocasiones claras, pero fue el contrario quien consiguió empatar a falta de ocho minutos de juego. La Grama que nunca se detiene reaccionó bien y en la última jugada del partido marcó, el decisivo y tercer gol en un gran remate de cabeza del jugador Hugo para conseguir así una victoria importantísima y mantenerse arriba en la liga.

Al final del partido los jugadores tuvieron un bonito gesto con las madres.

Por admin