Can Rull Romulo Tronchoni “A” 1 – Cadet “A” 1

Aquest diumenge al migdia, el nostre Cadet «A» es va mostrar clarament superior al Can Rull en el seu partit setmanal. En la primera part es van poder veure quatre pals a porteria; i marxaven cap a la segona part amb una victòria a la butxaca.

En tornar al terreny de joc es comet una falta directa que posiciona a l’equip contrari al mateix resultat que els nostres, així i tot, els nostres van seguir sent infinitament superiors en tot moment malgrat ser un camp molt difícil.


Can Rull Romulo Tronchoni “A” 1 – Cadete “A” 1

Este domingo a mediodía, nuestro Cadete «A» se mostró claramente superior al Can Rull en su partido semanal. En la primera parte se pudieron ver cuatro chutes a poste de portería, lo que posicionó a los nuestros hacia la segunda parte con una victoria en el bolsillo.

Al volver al terreno de juego, pasado el descanso, se comete una falta directa que posiciona al equipo contrario al mismo resultado que los azules, aun así, los nuestros siguieron siendo infinitamente superiores en todo momento a pesar de ser un campo muy difícil.

Por admin