Partidàs del Cadet D que va guanyar diumenge 5-0 al CF Búfala al Municipal de la Grama.

Partit que es preveia igualat ja que era un rival directe i empatat a punts amb els nostres i el que guanyava es quedava la 3a plaça del campionat. Els nostres venien amb l’orgull una mica malmès per la derrota de dijous passat que es va escapar el partit en els últims minuts… amb aquella mica de ràbia van sortir amb tot per assegurar el Top-3.

El partit va començar bastant disputat, cada un amb el seu joc, la Grama proposava i el Búfala usava el seu físic de 2n any i buscava als seus dos puntes amunt per esperar la fallada dels blaus. La Grama va saber llegir el partit i a partir del minut 10 es va convertir en un monopoli, domini absolut de la pilota, recuperaven ràpid a la pèrdua i el Búfala es va començar a veure impotent.

Els gols van començar a caure fins arribar a 5-0 contra un equip que sobre el paper era molt aparellat als colomencs. Gran partit no solament de gols sinó també de joc que els va donar la tercera plaça als nostres nois a la lliga.

Partidazo del Cadete D que ganó el domingo 5-0 al CF Búfala en el Municipal de la Grama.

Partido que se preveía igualado ya que era un rival directo y empatado a puntos con los nuestros y el que ganaba se quedaba la 3ª plaza del campeonato. Los nuestros venían con el orgullo un poco dañado por la derrota del jueves pasado que se les escapó el partido en los últimos minutos… con esa pizca de rabia salieron con todo para asegurar el Top-3.

El partido empezó bastante disputado, cada uno con su juego, la Grama proponía y el Búfala usaba su físico de 2º año y buscaba a sus dos puntas arriba para esperar el fallo de los azules. La Grama supo leer el partido y a partir del minuto 10 se convirtió en un monopolio, dominio absoluto de la pelota, recuperaban rápido a la pérdida y el Búfala se empezó a ver impotente.

Los goles empezaron a caer hasta llegar a 5-0 contra un equipo que sobre el papel era muy emparejado a los colomenses. Gran partido no solamente de goles si no también de juego que les dio la tercera plaza a nuestros chicos en la liga.

Por admin