Aquest cap de setmana es va tancar la temporada 2020/21 per als nostres quatre jugadors cedits. Tres d’ells complien el seu primer any d’amateur, i només un d’ells el seu segon (Bruno). Es va acabar la Primera Fase, 18 jornades, i amb això la temporada.

  • Íker Santaren – El jove central va ser cedit a la UE Llagostera B on ha disputat un total de 16 partits a Primera Catalana (Subgrup 1). Gran primer any d’amateur.
  • Bruno Villagrasa – El migcampista va aconseguir la temporada passada l’ascens a Tercera Divisió amb la Grama i va començar la temporada amb Juanma Pons arribant ha debutar a 3ª. A meitat de curs es va anar cedit al CE Mataró on ha jugat 13 partits, i marcat 1 gol, a Primera Catalana (Subgrup 2).
  • Sergio Campos – El seu primer any d’amateur ho ha fet a Primera Catalana (subgrup 2) en un equip potent, la Unificació Llefià, on ha disputat 5 partits.
  • Arnau Serra – Temporada molt complicada per al jove futbolista. Va poder gaudir de 2 partits en les primeres, i úniques, dues jornades de lliga que es van disputar ja que la FCF va cancel·lar la temporada a Segona Catalana. Alhora el CD Masnou tampoc va disputar el Torneig alternatiu que va organitzar la Federació.
Bruno Villagrasa, debutando en Tercera División. Su segundo año con el 1r equipo.

Este fin de semana se cerró la temporada 2020/21 para nuestros cuatro jugadores cedidos. Tres de ellos cumplían su primer año de amateur, y solo uno de ellos su segundo (Bruno). Se terminó la Primera Fase, 18 jornadas, y con esto la temporada.

  • Íker Santaren – El joven central fue cedido a la UE Llagostera B donde ha disputado un total de 16 partidos en Primera Catalana (Subgrupo 1). Gran primer año de amateur.
  • Bruno Villagrasa – El centrocampista consiguió la temporada pasada el ascenso a Tercera División con la Grama y comenzó la temporada con Juanma Pons llegando ha debutar en 3ª. A mitad de curso se fue cedido al CE Mataró donde ha jugado 13 partidos, y marcado 1 gol, en Primera Catalana (Subgrupo 2).
  • Sergio Campos – Su primer año de amateur lo ha realizado en Primera Catalana (Subgrupo 2) en un equipo potente, la Unificación Llefià, donde ha disputado 5 partidos.
  • Arnau Serra – Temporada muy complicada para el joven futbolista. Pudo disfrutar de 2 partidos en las primeras, y únicas, dos jornadas de liga que se disputaron ya que la FCF canceló la temporada en Segunda Catalana. A la vez el CD Masnou tampoco disputó el Torneo alternativo que organizó la Federación.

Por admin