Congrés Club Esp. 3 – Infantil “B” 2

Partit jugat fora de casa i a la tarda el dels nostres Infantils del «B»; en el que la Grama va intentar ser directa i no arriscar des del darrere, els contraris anaven incomodant, però els nostres no deixaven de lluitar i generar situacions de perill amb pujades d’Iker.
No hi va haver encerts, per errors… o per altres motius, però en la segona part es va tornar amb ganes de lluitar encara més i va ser quan la Grama es va avançar en dos córners que van acabar en gol; no hi va haver victòria, però així i tot, els nostres ho van donar tot i van saber aguantar el mal contrari bé.


Congrés Club Esp. 3 – Infantil “B” 2

Partido jugado por la tarde el de nuestros Infantiles del “B”, en el partido fuera de casa en el que la Grama intentó ser directa y no arriesgar desde atrás, los contrarios iban incomodando pero los nuestros no dejaban de luchar y generar situaciones de peligro con subidas de Iker.

No hubo aciertos, por error o por otros motivos pero en la segunda parte se volvió con ganas de luchar aun más y fue cuando la Grama se adelantó en dos corners que acabaron en gol; no hubo victoria pero aun así los nuestros lo dieron todo y supieron aguantar el daño contrario bien.