Pª Barc. Anguera 2 – Juvenil “C” 6

El nostre Juvenil «C» torna a guanyar en el partit fora de casa contra la Barc. Anguera, un partit que va començar amb els nostres buscant les esquenes de la defensa, i gràcies a això, al minut tres va venir el primer gol de la Grama: els altres van ser consecutius a partir dels primers quinze minuts. Per sort, s’ha pogut jugar amb tranquil·litat malgrat alguna precipitació de voler jugar en excés darrere recuperar pilota.

Arribada la segona part la dinàmica va ser la mateixa però buscant en excés l’esquena, que no va suposar res, ja que s’ha pogut guanyar amb quatre punts de diferència i la Grama va controlar el partit tota l’estona.


Pª Barc. Anguera 2 – Juvenil “C” 6

Nuestro Juvenil «C» vuelve a ganar en el partido fuera de casa contra la Barc. Anguera, un partido que comenzó con nuestros buscando las espaldas de la defensa y que gracias a ello, en el minuto tres vino el primer gol de la Grama: los demás fueron consecutivos a partir de los primeros quince minutos. Por suerte, se pudo jugar con tranquilidad a pesar de alguna precipitación de querer jugar en exceso detrás recuperar balón.

Llegada la segunda parte la dinámica fue la misma pero buscando en exceso la espalda, que no supuso nada, ya que se ha podido ganar con cuatro puntos de diferencia y la Grama controló el partido todo el tiempo.