Benjamí “B” 10 – Montañesa 2

Gran partit dels del Benjamí «B» de la Grama. Un partit en el qual els nostres petits ho van donar tot. Cada partit que passa aquest equip va a més i es nota en la confiança i ganes que tenen d’aprendre.

Es comença el partit amb la primera habitació de joc, en el qual es veu la superioritat dels nostres on la Muntanyesa es defensava i volia sortir en la contra el que feia que Grama no s’acabava de trobar còmoda, però així i tot jugant i intentant controlar el partit. S’arriba al descans amb un 3 a 2.
En la tercera habitació de joc els de la Grama van sortir per totes una vegada més i ràpidament es van avançar. Van jugar molt ràpidament i la Muntanyesa no podia fer res contra el bon joc d’un equip com ho és el Benjamí «B» de la Grama que cada vegada juga millor. Els jugadors de la Fundació ara van tots a l’una i es nota.

Un partit per a acabar la primera volta amb la Vila Olímpica i amb 34 punts dels 42 possibles.


Benjamín “B” 10 – Montañesa 2

Gran partido de los del Benjamín “B” de la Grama. Un partido en el que nuestros pequeños lo dieron todo. Cada partido que pasa este equipo va a más y se nota en la confianza y ganas que tienen de aprender.

Se empieza el partido con el primer cuarto de juego, en el que se ve la superioridad de los nuestros donde la Montañesa se defendía y quería salir en la contra lo que hacía que Grama no se acababa de encontrar cómoda, pero aun así jugando e intentando controlar el partido. Se llega al descanso con un 3 a 2.

En el tercer cuarto de juego los de la Grama salieron a por todas una vez más y rápidamente se avanzaron. Jugaron muy rápido y la Montañesa no podía hacer nada contra el buen juego de un equipo como lo es el Benjamín “B” de la Grama que cada vez juega mejor. Los jugadores de la Fundació ahora van todos a una y se nota.

Un partido para acabar la primera vuelta con la Vila Olímpica y con 34 puntos de los 42 posibles.

Por admin