Prebenjamí «A» 4 – Muntanyesa 7

Partit dels petits del Prebenjamí «A» que es presentava molt difícil davant el líder, que finalment es va decantar per part d’ells per la pegada de cara a gol.
Un gol molt matiner de la Muntanyesa va deixar freds als nostres res més començar. Així i tot en una bona jugada per banda els de la Grama aconsegueixen l’empat poc després. Semblava que els nostres anaven a dominar la situació, però dos errors de falta de contundència en defensa va costar primer dos gols en el primer quart i tres més en el segon. Amb 1-6 acabava la primera part.
En la represa i amb la xerrada en vestuaris els de la Fundació van sortir sense complexos i a intentar fer-ho millor. La intensitat més alta i el joc més ràpid. Per sort, dóna els seus fruits i s’aconsegueixen dos gols. Un gol de l’equip rival curta la reacció local. Bolcats en atac els de la Grama aconsegueixen en l’última habitació de joc el 4-7 definitiu.
Les sensacions van ser bones, ja que els nostres van ser de menys a més.
L’actitud de la segona part on la Grama va ser superior, és la que cal intentar imposar en la segona volta que comença la setmana que ve.


Prebenjamín “A” 4 – Montañesa 7

Partido de los pequeños del Prebenjamín “A” que se presentaba muy difícil ante el líder, que finalmente se decantó por parte de ellos por la pegada cara a gol.
Un gol muy tempranero de la Montañesa dejó fríos a los nuestros nada más empezar. Aun así en una buena jugada por banda los de la Grama logran el empate poco después. Parecía que los nuestros iban a dominar la situación, pero dos errores de falta de contundencia en defensa costó primero dos goles en el primer cuarto y tres más en el segundo. Con 1-6 acababa la primera parte.
En la reanudación y con la charla en vestuarios los de la Fundació salieron sin complejos y a intentar hacerlo mejor. La intensidad más alta y el juego más rápido. Por suerte, da sus frutos y se consiguen dos goles. Un gol del equipo rival corta la reacción local. Volcados en ataque los de la Grama consiguen en el último cuarto de juego el 4-7 definitivo.
La sensaciones fueron buenas ya que los nuestros fueron de menos a más.
La actitud de la segunda parte donde la Grama fue superior, es la que hay que intentar imponer en la segunda vuelta que comienza la semana que viene.

Prebenjamí “B” 6 – Trinitat Vella 1

El dissabte 25 els nostres nois del Prebenjamí «B» van sortir pressionant al rival des del minut 0!

Tant d’esforç, va fer que tan sols en el tercer minut de joc els de la Grama es posessin davant en el marcador, però així i tot van continuar jugant amb la mateixa estratègia i intensitat, sense conformar-se, pressionant al rival en tot moment, la qual cosa va sortir bastant bé marxant al descans amb el resultat de 3 a 0 en el marcador, favorable per als nostres.

Els de la Fundació, sortien amb alguns canvis de posicions el que va fer baixar el ritme i cometre algun error tant ofensivament com defensivament el que va acabar penalitzant als de la Grama amb un gol de l’equip contrari. L’entrenador va tornar a canviar posicions i gràcies a la sort que va acompanyar als nostres, es van poder marcar tres gols, ja que la Trinitat no va saber aprofitar els errors de la Grama.


Prebenjamín “B” 6 – Trinitat Vella 1

El sábado 25 nuestros chicos del Prebenjamín “B” salieron presionando al rival ¡desde el minuto 0!

Tanto esfuerzo ya hizo que tan solo en el tercer minuto de juego los de la Grama se pusieran delante en el marcador, pero aun así siguieron jugando con la misma estrategia e intensidad, sin conformarse y presionando al rival en todo momento, lo que salió bastante bien yéndose al descanso con el resultado de 3 a 0 en el marcador, favorable para los nuestros.

Los de la Fundació, salían con algunos cambios de posiciones lo que hizo bajar el ritmo y cometer algún error tanto ofensivamente como defensivamente lo que acabó penalizando a los de la Grama con un gol del equipo contrario. El entrenador volvió a cambiar posiciones y gracias a la suerte que acompañó a los nuestros, se pudieron marcar tres goles, ya que la Trinitat no supo aprovechar los errores de los nuestros.

Por admin