Benjamí «D» 1 – Sants 1

Jornada 18 per als nostres petits del Benjamí «D» on en el primer quart van ser els contraris els qui feien pressió als de la Grama. El defensa del nostre Benjamí va passar la pilota al porter, que sense voler, el va agafar amb les mans provocant una falta indirecta dins de l’àrea en el qual els contraris aprofiten per a marcar el 0 a 1.
En el segon quart de joc la Grama es comença a sentir més còmoda i comença a crear ocasions des de lluny amb alguna rematada esporàdica.
En el tercer quart la Grama segueix amb la pressió a dalt però no acabava de poder marcar gol.
És en l’últim el quart quan les forces ja començaven a desgastar i el l’última acció del partit als nostres els xiulen una falta a favor pròxima a l’àrea. El porter de la Grama, en una xutada seca sorprèn el porter contrari i marca l’1-1 on ja no hi hauria temps per a més.


Benjamín “D” 1 – Sants 1

Jornada 18 para nuestros pequeños del Benjamín “D” donde en el primer cuarto fueron los contrarios quienes hacían presión a los de la Grama. El defensa de nuestro Benjamín pasó el balón al portero, que sin querer, lo cogió con las manos provocando una falta indirecta dentro del área en el que los contrarios aprovechan para marcar el 0 a 1.
En el segundo cuarto de juego la Grama se empieza a sentir más cómoda y empieza a crear ocasiones de lejos con algún remate esporádico.
En el tercer cuarto la Grama sigue con la presión arriba pero no acababa de poder marcar gol.
Es en el último el cuarto cuando las fuerzas ya empezaban a desgastar y el la última acción del partido a los nuestros les pitan una falta a favor cercana al área. El portero de la Grama, en un chute seco sorprende al portero contrario y marca el 1-1 donde ya no habría tiempo para más.

Por admin