Prebenjamí «A» 6 – Premier 5

Els del Prebenjamí «A» van jugar un partit molt igualat on una vegada més es va poder comprovar que en aquesta lliga no hi ha rival fàcil. La trobada va començar amb els nostres pressionant a dalt però sense ordre. Això suposa que el rival superi aquesta línia de pressió i generi ocasions. Així i tot, la Grama és capaç d’avançar-se en el marcador. Minuts més tard són els contraris els qui empaten.

Començava el segon quart el millor dels nostres i després de concedir un gol en contra la pressió, va donar els seus fruits i es va poder remuntar en el marcador amb tres gols abans del descans 4-2.

Després del pas per vestuaris, el rival en una ocasió remunta amb tres gols posant-se 4-5. En l’últim quart podia passar qualsevol cosa però va ser la Grama qui va posar més de la seva part i amb dos gols rubricava la remuntada final.


Prebenjamín “A” 6 – Premier 5

Los del Prebenjamín “A” jugaron un partido muy igualado donde una vez más se pudo comprobar que en esta liga no hay rival fácil. El encuentro empezó con los nuestros presionando arriba pero sin orden. Esto supone que el rival supere esa línea de presión y genere ocasiones. Aun así la Grama es capaz de adelantarse en el marcador. Minutos más tarde son los contrarios quienes empatan.

Empezaba el segundo cuarto el mejor de los nuestros y después de conceder un gol en contra la presión, dio sus frutos y se pudo remontar en el marcador con tres goles antes del descanso 4-2.

Después del paso por vestuarios, el rival es superior en una ocasión remonta con tres goles poniéndose 4-5. En el último cuarto podía pasar cualquier cosa pero fue la Grama quién puso más de su parte y con dos goles rubricaba la remontada final.

Por admin