Cap partit perdut aquest cap de setmana pels Prebenjamins!

09/03/2020

Premier 1 – Prebenjamí «B» 3

Els nostres petits del Prebenjamí «B» guanyen a la inderrotable Premier! Un partit contra un rival difícil on els nostres el van donar tot i van plantar cara des del primer minut de joc! Lluitant cada pilota i sense rendir-se en cap moment.

El rival estava molt concentrat en el joc, però encara així van ser els de la Grama qui van aprofitar una de les seves petites distraccions per a avançar-se en el marcador. Arriba així la segona part guanyant 1 a 0.

Canvi de jugadors i alineació, els nostres surten igual concentrats, deixant-se la pell en el camp i sempre pressionant al rival, però es comet un petit una fallada defensiva que penalitza als nostres amb l’empat 1 a 1. Encara així això no frena a la Grama que continua lluitant i en una distracció que té la defensa rival, un dels nostres l’aprofita marcant el 2 a 1.

Es continua pressionant al local en la seva àrea sense deixar-lo tocar i això fa que la Grama marqui un altre gol.

Els nostres marxen a casa molt contents amb el 3 a 1 a favor nostre.

Premier 1 – Prebenjamín “B” 3

Nuestros pequeños del Prebenjamín “B” ganan a la inderrotable Premier! Un partido contra un rival difícil donde los nuestros lo dieron todo y plantaron cara desde el primer minuto de juego! Luchando cada balón y sin rendirse en ningún momento.

El rival estaba muy concentrado en el juego, pero aún así fueron los de la Grama quien aprovecharon uno de sus pequeños despistes para adelantarse en el marcador. Llega así la segunda parte ganando 1 a 0.

Cambio de jugadores y alineación, los nuestros salen igual concentrados, dejándose la piel en el campo y siempre presionando al rival, pero se comete un pequeño un fallo defensivo que penaliza a los nuestros con el empate 1 a 1. Aún así esto no frena a la Grama que sigue luchando y en un despiste que tiene la defensa rival, uno de los nuestros lo aprovecha marcando el 2 a 1.

Se sigue presionando al local en su área sin dejarlo tocar y eso hace que la Grama marque otro gol.

Los nuestros se van a casa muy contentos con el 3 a 1 a nuestro favor.