Benjamí «C» 5 – Alzamora 3

Aquesta setmana passada es presentava l’oportunitat al nostre Benjamí «C» d’assentar-se en la zona mitjana de la classificació, encara que el rival (Alzamora) venia en una bona dinàmica i anava a posar-nos les coses difícils.

Els nostres sortien endollats des de l’inici, amb un joc molt vertical i agressiu. Una xutada forta de Yago des de la frontal posava el 0-1 en el marcador. L’equip rival va reaccionar a temps, amb pilotes a l’espai que ens feien molt de mal, ja que els seus davanters eren molt ràpids. La nostra defensa estava sofrint molt, i el rival li va donar la volta al marcador, primer, en un mà a mà amb el porter i després, amb una pilota que parava Cristian i Álex ficava en la seva pròpia porteria (2-1). La mala fortuna dels nostres es convertiria en sort més tard.

Els de la Grama en comptes d’ensorrar-se, van començar a combinar i crear bones ocasions de gol. Fruit d’aquesta bona feina, Aleix va anotar dos tants que ens tornaven a posar per davant en el marcador (2-3).
En el segon quart, l’equip va aconseguir contenir l’atac rival, amb una bona pressió i un bon marcatge al seu davanter, que ens ocasionava molt de perill.

En el tercer quart, la Grama no va crear moltes ocasions de perill, però van treballar molt en l’àmbit defensiu, pressionant la sortida de la pilota del rival i concedint-li poques ocasions. No obstant això, empatarien als nostres en el final (3-3)

Ja en l’últim quart, en una dubtosa falten vora de l’àrea, un centre del rival ben rematat al bot, va posar el (4-3) en el marcador. La Grama continua atacant, buscant un gol que donés l’empat, però en una contra, el rival va sentenciar el partit amb el (5-3) definitiu.

Resultat injust que no reflecteix el bon partit que va fer la Grama. Ara toca continuar treballant ja que encara segueixen prop dels rivals més pròxims.


Benjamín “C” 5 – Alzamora 3

Esta semana pasada se presentaba la oportunidad a nuestro Benjamín “C” de asentarse en la zona media de la clasificación, aunque el rival (Alzamora) venía en una buena dinámica e iba a ponernos las cosas difíciles. 

Los nuestros salían enchufados desde el inicio, con un juego muy vertical y agresivo. Un chute fuerte de Yago desde la frontal ponía el 0-1 en el marcador. El equipo rival reaccionó a tiempo, con balones al espacio que nos hacían mucho daño, ya que sus delanteros eran muy rápidos. Nuestra defensa estaba sufriendo mucho, y el rival le dio la vuelta al marcador, primero, en un mano a mano con el portero y después, con un balón que paraba Cristian y Álex metía en su propia portería (2-1). La mala fortuna de los nuestros se convertiría en suerte más tarde. 

Los de la Grama en vez de venirse abajo, empezaron a combinar y crear buenas ocasiones de gol. Fruto de este buen trabajo, Aleix anotó dos tantos que nos volvían a poner por delante en el marcador (2-3).

En el segundo cuarto, el equipo logró contener el ataque rival, con una buena presión y un buen marcaje a su delantero, que nos ocasionaba mucho peligro. 

En el tercer cuarto, la Grama no creó muchas ocasiones de peligro, pero trabajaron mucho a nivel defensivo, presionando la salida del balón del rival y concediéndole pocas ocasiones. Sin embargo, empatarían a los nuestros en el final (3-3)

Ya en el último cuarto, en una dudosa faltan borde del área, un centro del rival bien rematado a bote pronto, puso el (4-3) en el marcador. La Grama sigue atacando, buscando un gol que diera el empate, pero en una contra, el rival sentenció el partido con el (5-3) definitivo. 

Resultado injusto que no refleja el buen partido que hizo la Grama. Ahora toca seguir trabajando ya que aún siguen cerca de los rivales más próximos.

Por admin