Benjamí «B» 6 – Barcino 0

Gran partit del Benjamí «B» en el Municipal. S’enfrontava a un rival difícil i dur com el Barcino però la Grama juga a una intensitat molt alta i costa seguir aquest ritme.

Primer quart de joc, rival ben posicionat i intentant sortir al contraatac; la Grama arribava, creava ocasions però li costava marcar fins que Hugo de gran jugada personal marcava un bonic gol. Així acabava el primer quart.

El segon quart, va costar arribar i guanyar el centre del camp, ells el lluitaven tot i no es complicaven però costava arribar a l’àrea i acabava el segon quart amb 1 a 0.

El tercer quart va ser un vendaval de gols i es va notar la superioritat primer Héctor, després Lucas, i una altra vegada el primer, donaven un avantatge important i l’equip començava a dominar totes les fases del partit.

L’últim quart es va seguir amb la mateixa intensitat i domini pel que van arribar els gols de Marc i Iván que finalitzaven el partit amb molt bones sensacions i bona dinàmica de Joc.

La setmana que ve els nostres petits visiten Badalona per a enfrontar-se a ells, un gran equip que el posarà molt difícil.


Benjamín “B” 6 – Barcino 0

Gran partido del Benjamín “B” en el Municipal. Se enfrentaba a un rival difícil y duro como el Barcino pero la Grama juega a una intensidad muy alta y cuesta seguir este ritmo.

Primer cuarto, rival bien posicionado e intentando salir al contragolpe; la Grama llegaba, creaba ocasiones pero le costaba marcar hasta que Hugo de gran jugada personal marcaba un bonito gol. Así acababa el primer cuarto.

El segundo cuarto, costó llegar y ganar el centro del campo, ellos lo luchaban todo y no se complicaban pero costaba llegar al área y terminaba el segundo cuarto con 1 a 0.

El tercer cuarto fue un vendaval de goles y se notó la superioridad primero Héctor, luego Lucas, y otra vez el primero, daban una ventaja importante y el equipo empezaba a dominar todas las fases del partido.

El último cuarto se siguió con la misma intensidad y dominio por lo que llegaron los goles de Marc e Iván que finalizaban el partido con muy buenas sensaciones y buena dinámica de Juego.

La semana que viene nuestros pequeños visitan al Badalona para enfrentarse a ellos, un gran equipo que lo pondrá muy difícil.

Por admin