Després de l’empat la Grama segueix invicta en aquesta segona fase de Tercera Divisió. Els blaus van intentar remuntar el gol inicial del CP San Cristòbal però finalment el resultat final va ser d’empat (1-1). Deixant així tot obert a falta de dues jornades per al final del campionat.

Juanma Pons va tornar a rotar en l’11 donant entrada a Iu Ranera i Roger Peris, avui titulars al costat de Guiseris (P), Monterde, Víctor, Juan Carlos, Linares, Yeray, Escarrabill, Adil i Montalbán. Des de l’inici es va poder veure sobre la gespa dos estils diferents, la Grama combinava i tenia la possessió de la pilota mentre que el conjunt de Terrassa preferia el joc directe.

Amb aquest inici la Grama es va fer la dominant i va fregar el gol amb un bon xut d’Omar que va marxar per sobre del travesser. Poc després seria Iu qui també de cap va tenir una nova oportunitat per a la Grama.

A partir del minut 20 les ocasions van deixar pas a molt domini de pilota per part local i intents d’atac d’un rival que es topava amb una molt segura defensa colomenca. Per a sorpresa de tots en un contraatac per banda esquerra el San Cristóbal després d’una centrada a l’àrea i posterior rematada de cap s’avançaria en el marcador al minut 33 per mitjà de Mario Cantí.

Després del gol els visitants es van venir amunt i van buscar la porteria de Guiseris amb algun xut llunyà. Finalment els protagonistes van marxar a vestidors amb 0-1 al marcador.

La segona meitat va arrencar elèctrica amb la Grama dominant i bolcant-se en la recerca de l’empat, i un conjunt visitant que al contraatac es va topar en dues ocasions amb un gran Guiseris.

Els de Juanma Pons van acaparar tot el domini, buscant jugades per bandes i filtrant pilotes en atac. La Grama jugava amb tots els seus homes en el terreny rival, Sancris es defensava i intentava muntar la contra. En una pilota penjada a l’àrea un jugador rival cometia penal per mans i Óscar Muñoz no fallava des dels 11 metres enganyant el porter. 1-1, minut 70.

D’aquí al final mateix guió. Els de Santa Coloma van buscar de totes les maneres el gol, Óscar Muñoz va estar a prop però el porter rival es va avançar en una de les oportunitats clares. Gran segona meitat en banda de Peque. San Cristóbal va buscar la victòria penjant pilotes sense perill.

Els dos moments més destacats van arribar en el minut 86 quan el juvenil Nemil debutava amb la Grama substituint a Adil. I en el minut 89 Dani Guiseris amb una gran aturada evitava el segon gol visitant. Repartiment de punts entre els dos equips, igual que a Ca N’Anglada, i per davant una nova final a Castelldefels.

Foto: Sergi García (Afició FEG)

Tras el empate la Grama sigue invicta en esta segunda fase de Tercera División. Los azules intentaron remontar el gol inicial del CP San Cristóbal pero finalmente el resultado final fue de empate (1-1). Dejando así todo abierto a falta de dos jornadas para el final del campeonato.

Juanma Pons volvió a rotar en el 11 dando entrada a Iu Ranera y Roger Peris, hoy titulares junto a Guiseris (P), Monterde, Víctor, Juan Carlos, Linares, Yeray, Escarrabill, Adil y Montalbán. Desde el inicio se pudo ver sobre el césped dos estilos diferentes, la Grama combinaba y tenía la posesión del balón mientras que el conjunto de Terrassa prefería el juego directo.

Con este inicio la Grama se hizo la dominante y rozó el gol con un buen chute de Omar que se marchó por encima del travesaño. Poco después sería Iu quien también de cabeza tuvo una nueva oportunidad para la Grama.

A partir del minuto 20 las ocasiones dejaron paso a mucho dominio de pelota por parte local e intentos de ataque de un rival que se topaba con una muy segura defensa colomense. Para sorpresa de todos en un contraataque por banda izquierda el San Cristóbal tras un centro al área y posterior remate de cabeza se avanzaría en el marcador en el minuto 33 por medio de Mario Cantí.

Tras el gol los visitantes se vinieron arriba y buscaron la portería de Guiseris con algún tiro lejano. Finalmente los protagonistas se marcharon a vestuarios con 0-1 en el marcador.

La segunda mitad arrancó eléctrica con la Grama dominando y volcándose en busca del empate, y un conjunto visitante que al contraataque se topó en dos ocasiones con un gran Guiseris.

Los de Juanma Pons acapararon todo el dominio, buscando jugadas por bandas y filtrando balones en ataque. La Grama jugaba con todos sus hombres en el terreno rival, Sancris se defendía e intentaba montar la contra. En un balón colgado al área un jugador rival cometía penalti por manos y Óscar Muñoz no fallaba desde los 11 metros engañando al portero. 1-1, minuto 70.

De aquí al final mismo guion. Los de Santa Coloma buscaron de todas las maneras el gol, Óscar Muñoz estuvo cerca pero el portero rival se adelantó en una de las oportunidades claras. Gran segunda mitad en banda de Peque. San Cristóbal buscó la victoria colgando balones sin peligro.

Los dos momentos más destacados llegaron en el minuto 86 cuando el juvenil Nemil debutaba con la Grama sustituyendo a Adil. Y en el minuto 89 Dani Guiseris con un paradón evitaba el segundo gol visitante. Reparto de puntos entre ambos equipos, igual que en Ca N’Anglada, y por delante una nueva final en Castelldefels.

Por admin