Els entrenadors, coordinadors i directius de la Fundació Esportiva Grama van realitzar la primera de 2 sessions del Curs de comunicació i gestió de conflictes de l’empresa We Are Not Numbers. Tot això amb la col·laboració del servei d’esports de l’Ajuntament de Santa Coloma.

Durant la classe han treballat, s’han divertit i han experimentat en primera persona com comunicar millor en l’entorn esportiu.

Han co-creat com ha de ser la comunicació entre totes i tots els integrants de l’entitat i amb les persones amb què es relacionen.

Després de la primera experiència van quedar amb ganes que arribi la segona sessió.

Los entrenadores, coordinadores y directivos de la Fundació Esportiva Grama realizaron la primera de 2 sesiones del Curso de comunicación y gestión de conflictos de la empresa We Are Not Numbers. Todo ello con la colaboración del servei d’esports del Ayuntamiento de Santa Coloma.

Durante la clase han trabajado, se han divertido y han experimentado en primera persona como comunicar mejor en el entorno deportivo.

Han co-creado como debe de ser la comunicación entre todas y todos los integrantes de la entidad y con las personas con que se relacionan.

Tras la primera experiencia quedaron con ganas de que llegue la segunda sesión.

Por admin