Hailukong Barcelona C. F “B” 1 – Juvenil “C” 1  

Dissabte passat els nostres jugadors del Juvenil «C» jugaven contra el Hailukong Barcelona C.F «B» com a visitants, quedant 1 a 1 en el marcador final.

En la primera part els nostres van sortir amb una estructura «4-3-3» on van poder estar alts a la sortida de la pilota contrària i en el moment que els de Hailukong ens superessin, estar en bloc baix per a estar junts i tenir ajudes, per a així poder frenar als jugadors més destacats de l’equip contrari.

Els de blau van poder portar als de casa cap a la banda i van poder, en diverses ocasions, robar i contraatacar. També cal dir que encara que els nostres ho van fer tot d’una manera neta, lateralitzant a l’interior i tenint bastanta claredat, els contraris tenien una defensa molt avançada i en moltes «xutades» queia en el fora de joc, la qual cosa va evitar als nostres poder anar a per més.

Els de casa després d’una falta lateral es van poder avançar en el minut 20′ de joc i passats deu minuts més i gràcies a un córner, s’arriba a l’empat dels nostres.

Comença la segona part i els contraris ja no ens poden arribar, els de la Grama ja tenen un clar control del partit amb diverses ocasions que finalment no es van poder materialitzar. Remarcant una altra vegada, que en línies generals els nostres van estar molt solidaris en defenses amb moltes ajudes, disciplinats i contundents en el joc, sempre molt directes i atents.

L’entrenador es mostra content amb el plasmat en el joc, ja que és el que s’havia treballat aquesta setmana, però amb aspectes a millorar de cara a porteria a l’hora de materialitzar amb èxit aquests gols.

A seguir lluitant, força Grama!!!


Hailukong Barcelona C. F “B” 1 – juvenil “C” 1  

El pasado sábado nuestros jugadores del Juvenil “C” jugaban contra el Hailukong Barcelona C.F “B” como visitantes, quedando 1 a 1 en el marcador final.

En la primera parte los nuestros salieron con una estructura “4-3-3” dónde se pudo estar altos a la salida del balón contrario y en el momento que los de Hailukong nos superasen, estar en bloque bajo para estar juntos y tener ayudas, para así poder frenar a los jugadores más destacados del equipo contrario.

Los de azul pudieron llevar a los de casa hacia la banda y pudieron, en varias ocasiones, robar y contraatacar. También cabe decir que aunque los nuestros lo hicieron todo de una manera limpia, lateralizando al interior y teniendo bastante claridad, los contrarios tenían una defensa muy adelantada y en muchos “chutes” se caía en el fuera de juego, lo que evito a los nuestros poder ir a por más.

Los de casa tras una falta lateral se pudieron adelantar en el minuto 20’ de juego y pasados diez minutos más y gracias a un córner, se llega al empate de los nuestros.

Empieza la segunda parte y los contrarios ya no nos pueden llegar, los de la Grama ya tienen un claro control del partido, con varias ocasiones que finalmente no se pudieron materializar. Remarcando otra vez, que en líneas generales los nuestros estuvieron muy solidarios en defensas con muchas ayudas, disciplinados y contundentes en el juego, siempre muy directos y atentos.

El entrenador se muestra contento con lo plasmado en el juego, ya que se había trabajado esta semana, pero con aspectos a mejorar de cara a portería a la hora de materializar con éxito esos goles.

¡¡A seguir luchando, força Grama!!

Por admin