Victòria històrica de la Grama al Narcís Sala amb un gran partit de tot l’equip que s’enfila a la part alta de la classificació. (foto: Judit Andreu)

Els nois de Juanma Pons estan disposats a fer grans coses a Tercera Divisió i aquesta jornada han donat un pas més per la permanència tombant a un dels grans favorits com és la U.E. Sant Andreu.

Les lesions han deixat sense laterals  al míster colomenc  que va haver de reconvertir a dos jugadors com Monterde i Roger García per ocupar la zona defensiva de banda. Aquest últim va ser l’únic canvi en l´onze inicial respecte al partit de la passada setmana contra el Peralada.

El partit va començar amb una ocasió de Baquero als 4 minuts que va haver d’aturar Guiseris. Va ser el primer avís i pràcticament l’únic llançament entre els 3 pals en tota la primera meitat per l’equip quadribarrat. La Grama havia de dir la seva i tant que ho va fer.

El centre del camp format per Yeray, Escarrabill i Peris va superar en tot moment a Ton Alcover i Albertito fent carburar als nostres davant d’un equip local sense idees.

Superat el quart d’hora de partit, la Grama començava a trepitjar més l’àrea d’Arnau  i Monterde amb un xut des de la frontal (16’) i Óscar (18’) amb un control perillós a dins de l’àrea petita deixaven clares les intencions ofensives dels colomencs.

I en aquesta dinàmica una pilota llarga pentinada per Óscar als 23 minuts de joc, la va aprofitar Peris per superar a tots els defensors, encarar al porter andreuenc i ficat-la per sota de les cames directament a les xarxes. 0-1 i la superioritat de la Grama ja es veia reflectida al marcador.

Va intentar reaccionar l’equip de Cristian García però la Grama va seguir mostrant la seva superioritat al centre del camp i de mica en mica els quadribarrats anaven perdent la paciència. Amb aquest avantatge es va arribar al descans.

Per la segona meitat s’esperava que l’equip local donés un pas endavant i forcés a la Grama a defensar-se però res més lluny de la realitat. Els nostres van mantenir el nivell i fruit d’aquesta superioritat en el joc, va arribar també la superioritat numèrica.

En una acció per banda esquerra, Yaya va propinar una manotada a la cara d’Adil amb el col·legiat presenciant l’escena en primera fila. Targeta vermella al minut 64 i més problemes pel Sant Andreu amb el partit molt complicat.

La Grama es mantenia còmode sobre el terreny de joc, sense patir en àrea pròpia i veient com el rival ho intentava amb més cor que cap.

Els dos entrenadors van moure les banquetes intentant donar aire als seus equips. Juanma Pons, en aquest cas, va donar minuts a Montalbán ajuntant una tripleta atacant formada per Adil, Óscar i el jove jugador de la pedrera.

L’equip de Santa Coloma va treballar amb ofici durant la segona meitat i va gaudir de nombroses contres que no es van poder materialitzar. Per la seva banda, en la última acció ofensiva dels andreuencs, al minut 89, Carroza va rematar un corner que va sortir lluny de la porteria de Guiseris però que podia haver suposat un immerescut empat.

No es va moure el marcador i la Fundació suma tres punts d’or per mantenir la bona dinàmica i la lluita per assolir l’objectiu en una temporada molt difícil. La propera setmana rebrem al Girona B al nostre Estadi.  

CLIQUEU PER VEURE L’ACTA DEL PARTIT

CLIQUEU PER VEURE LA CLASSIFICACIÓ DE 3DIV5

———————————————————————

Juan Carlos defiende ante el ataque del Sant Andreu (Foto: Judit Andreu)

Victoria histórica de la Grama en el Narcís Sala con un gran partido de todo el equipo que sube a lo alto de la clasificación.

Los chicos de Juanma Pons están dispuestos a hacer grandes cosas en Tercera División y esta jornada han dado un paso más para la permanencia doblegando a uno de los grandes favoritos como es la U.E. San Andreu.
Las lesiones han dejado sin laterales al míster colomense que tuvo que reconvertir a dos jugadores como Monterde y Roger García para ocupar la zona defensiva de banda. Este último fue el único cambio en el once inicial respecto al partido de la pasada semana contra el Peralada.

El partido comenzó con una ocasión de Baquero a los 4 minutos que tuvo que parar Guiseris. Fue el primer aviso y prácticamente el único lanzamiento entre los 3 palos en toda la primera mitad para el equipo cuatribarrado. La Grama debía decir la suya y la dijo.
El centro del campo formado por Yeray, Escarrabill y Peris superó en todo momento a Ton Alcover y Albertito haciendo carburar a los nuestros ante un equipo local sin ideas.

Superado el cuarto de hora de partido, la Grama empezaba a pisar más el área de Arnau y, Monterde con un disparo desde la frontal (16 ‘) y Óscar (18’) con un control peligroso dentro del área pequeña dejaban claras las intenciones ofensivas de los colomenses.
Y en esta dinámica un balón largo peinado por Óscar a los 23 minutos de juego, la aprovechó Peris para superar a todos los defensores, encarar al portero andreuense y metersela por debajo de las piernas directamente a las redes. 0-1 y la superioridad de la Grama ya se veía reflejada en el marcador.

Intentó reaccionar el equipo de Cristian García pero la Grama siguió mostrando su superioridad en el centro del campo y poco a poco los cuadribarrados iban perdiendo la paciencia. Con esta ventaja se llegó al descanso.

Para la segunda mitad se esperaba que el equipo local diera un paso adelante y forzara a la Grama a defenderse pero nada más lejos de la realidad. Los nuestros mantuvieron el nivel y fruto de esta superioridad en el juego, llegó también la superioridad numérica.
En una acción por banda izquierda, Yaya propinó un manotazo en la cara de Adil con el colegiado presenciando la escena en primera fila. Tarjeta roja en el minuto 64 y más problemas para el Sant Andreu con el partido muy complicado.

La Grama se mantenía cómoda sobre el terreno de juego, sin sufrir en área propia y viendo como el rival lo intentaba con más corazón que cabeza.
Ambos entrenadores movieron los banquillos intentando dar aire a sus equipos. Juanma Pons, en este caso, dio minutos a Montalbán juntando una tripleta atacante formada por Adil, Óscar y el joven jugador de la cantera.

El equipo de Santa Coloma trabajó con oficio durante la segunda mitad y disfrutó de numerosas contras que no se pudieron materializar. Por su parte, en la última acción ofensiva de los andreuenses, en el minuto 89, Carroza remató un córner que salió lejos de la portería de Guiseris pero que podía haber supuesto un inmerecido empate.

No se movió el marcador y la Fundación suma tres puntos de oro para mantener la buena dinámica y la lucha por alcanzar el objetivo en una temporada muy difícil. La próxima semana recibiremos al Girona B en nuestro Estadio.

CLICAD PARA VER EL ACTA DEL PARTIDO

CLICAD PARA VER LA CLASIFICACIÓN DE 3DIV5

Por admin