-DBC- Aconseguir l’objectiu de la permanència una setmana abans d’acabar el campionat va ser un merescut premi per una plantilla que ha anat creixent partit a partit i que ha vist com el seu joc sòlid ha plantat cara a tots durant la segona volta.

Si allà pel mes d’agost ens arriben a dir que tindríem un final de temporada tan plàcid segurament ningú ens ho hauríem cregut. Però el futbol es futbol i té aquesta màgia que tant ens agrada: fer realitat somnis que la lògica potser no hauria permès.

I es que la lògica diu que els recent ascendits a la categoria han d’estar a la part baixa. Això s’ha complert al grup A amb Montañesa i Valls, però no al grup B amb Girona B (equip semi professional) i Fundació Esportiva Grama.

Els nostres han anat de menys a més en un nou sistema de competició, condicionat per les aturades del COVID, mantenint la calma quan  els resultats no acompanyaven i amb la humilitat necessària per pensar en el partit a partit. Aquesta ha estat la recepta perquè la Grama ocupés la sisena posició, amb 27 punts, classificada per la Segona Fase i deixant per sota equips amb potencial superior com Peralada,  Figueres i Horta.

Tots els que seguim l’actualitat de l’equip, i aquells que s’han sumat degut als bons resultats i a la bona classificació, coincidim en una cosa: La Grama es troba en el millor moment de forma de la temporada.  I aquest és un factor que motiva al grup per tal d’intentar assolir una plaça en la tercera fase donat que la diferència de punts entre la resta de competidors és mínima.

En aquesta segona fase trobarem una lligueta  amb sis equips. Els tres que ja venim del grup B: St. Andreu (31), Vilassar (30) i Fundació Grama (27). I els tres rivals del grup A: Sant Cristóbal (31), Manresa (29) i un altre per decidir entre Castelldefels (25) i Pobla de Mafumet (23).  Només haurem d’enfrontar-nos als equips del grup A, però les puntuacions es mantenen i això deixa poc marge  d’error en aquesta segona fase. Els dos primers classificats accediran a la Tercera Fase de Play Off d’ascens.

Per tant, la bona forma dels nostres fa preveure que podem donar guerra en aquesta etapa de la competició i aprofitar la opció que encara tenim per lluitar per l’ascens. Aquests nois ens han donat el dret a somiar i així ho farem al costat de la nostra afició que, per fi, podrà poblar les graderies de l’Estadi per tractar de fer més fort a l’equip. ¡Somiem!

———————————————————————————————-

CON DERECHO A SOÑAR

Conseguir el objetivo de la permanencia una semana antes de terminar el campeonato fue un merecido premio para una plantilla que ha ido creciendo partido a partido y que ha visto como su juego sólido ha hecho frente a todos durante la segunda vuelta.

Si allá por el mes de agosto nos llegan a decir que tendríamos un final de temporada tan plácido seguramente ninguno nos lo habríamos creído. Pero el fútbol es fútbol y tiene esa magia que tanto nos gusta: hacer realidad sueños que la lógica quizás no habría permitido.

Y es que la lógica dice que los recién ascendidos a la categoría deben estar en la parte baja. Esto se ha cumplido el grupo A con Montañesa y Valls, pero no en el grupo B con Girona B (equipo semi profesional) y Fundació Esportiva Grama.

Los nuestros han ido de menos a más en un nuevo sistema de competición, condicionado por las paradas del Covid, manteniendo la calma cuando los resultados no acompañaban y con la humildad necesaria para pensar en el partido a partido. Esta ha sido la receta para que la Grama ocupara la sexta posición, con 27 puntos, clasificada para la Segunda Fase y dejando por debajo a equipos con potencial superior como Peralada, Figueres y Horta.

Todos los que seguimos la actualidad del equipo, y aquellos que se han sumado debido a los buenos resultados y la buena clasificación, coincidimos en una cosa: La Grama se encuentra en el mejor momento de forma de la temporada. Y este es un factor que motiva al grupo para intentar lograr una plaza en la tercera fase dado que la diferencia de puntos entre el resto de competidores es mínima.

En esta segunda fase encontraremos una liguilla con seis equipos. Los tres que ya venimos del grupo B: St. Andreu (31), Vilassar (30) y Fundació Grama (27). Y los tres rivales del grupo A: San Cristóbal (31), Manresa (29) y otro por decidir entre Castelldefels (25) y Pobla de Mafumet (23). Sólo tendremos que enfrentarnos a los equipos del grupo A, pero las puntuaciones se mantienen y esto deja poco margen de error en esta segunda fase.
Los dos primeros clasificados accederán a la Tercera Fase de Play Off de ascenso.

Por lo tanto, la buena forma de los nuestros hace prever que podemos dar guerra en esta etapa de la competición y aprovechar la opción que aún tenemos para luchar por el ascenso. Estos chicos nos han dado el derecho a soñar y así lo haremos junto a nuestra afición que, por fin, podrá poblar las gradas del estadio para tratar de hacer más fuerte al equipo. ¡Soñemos!

Por admin