Amb la segona fase a punt d’iniciar-se, la Junta Directiva de la Fundació Esportiva Grama ja comença a treballar per la propera temporada.

La primera peça pel projecte 2021-2022 és la de Juanma Pons a qui el President, Antonio Morales, en nom de l’àrea esportiva i de la resta de membres de la Junta, ha transmès la seva oferta de continuïtat a la banqueta del Primer Equip.

El tècnic, per la seva banda ha comunicat al club que té tota la seva atenció en els partits que queden per disputar i que, sense cap dubte, no pensa en altra Entitat que no sigui la Grama.

Per tant, a falta d’uns fils per tancar, ens complau comunicar oficialment que Juanma Pons serà el tècnic que dirigeixi a la Fundació Esportiva Grama la propera temporada.


Juanma Pons continuará en el banquillo de la Grama.

Juanma Pons sobre el césped del Estadio en la previa de un partido.

Con la segunda fase a punto de comenzar, la Junta Directiva de la Fundació Esportiva Grama ya empieza a trabajar en la próxima temporada.

La primera pieza del proyecto 2021-2022 es la de Juanma Pons a quien el Presidente, Antonio Morales, en nombre del área deportiva y del resto de miembros de la Junta, ha transmitido su oferta de continuidad en el banquillo del Primer Equipo.

El técnico, por su parte ha comunicado al club que tiene toda su atención en los partidos que quedan por disputar y que, sin ninguna duda, no piensa en otra Entidad que no sea la Grama.

Por tanto, a falta de cerrar unos flecos, nos complace comunicar oficialmente que Juanma Pons será el técnico que dirija a la Fundació Esportiva Grama la próxima temporada.

Por admin